Julshow

Trädgår'n och A Star Entertainment presenterar årets julshow: SchlagerRock - en jul med drag! Reservera era biljetter redan idag via boka@tradgarn.se!

SchlagerRock - Julen 2021

Schlager eller rock, rock eller schlager? Svart eller vitt? Piff eller puff? Väntan är över, slutligen möts Sveriges största musikgenrer i en episk duell för att äntligen veta vilken som är Sveriges främsta!

Premiär 19 november 2021 och sträcker sig varje helg enda fram till jul!

På ena sidan presenterar vi Team Schlager där vi hittar schlagerdrottningarna Jessica Andersson och Linda Bengtzing som möter Team Rock med The Poodles frontman Jakob Samuel och hårdrocksbandet Lillasyster! Som konferencier och domare presenterar vi stolt TV4 och Bingolottos nya stjärna, the one and only, Stefan Odelberg som bidrar med många skratt, glädje och en dos av magi!

SchlagerRock är årets julshow på Trädgår´n där du som gäst bestämmer vem som vinner duellen mellan Team Schlager och Team Rock! Under kvällens gång så kommer du ha möjlighet att rösta på det teamet som du tycker är bäst som sedan koras som vinnare i slutet av showen.

Kvällarna kommer fyllas med god julmat, läskande drycker, grymma rockdängor och sing-a-long schlagerhits – missa inte denna fantastiska kväll tillsammans med oss!

Team Schlager
Jessica Andersson är mest känd som schlagerdrottning, hon har tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger och vunnit tävlingen en gång. Det som kanske inte lika många vet är att hon började sin karriär som sångerska i ett hårdrocksband.
Linda Bengtzing är inte sämre hon heller med sina sju medverkanden i Mello. Med radiodängor som ”Alla flickor” och ”Jag ljuger så bra” har hon fått Sveriges befolkning att skrika sig hesa vid flertal hemmafester och på dansgolvet.

Team Rock
Jakob Samuel däremot har ett förflutet som medlem i banden Talisman, The Ring och The Poodles. Han var etablerad på rockscenen långt innan han klev in i mellovärlden.
Lillasyster med Martin Westerstrand i spetsen, som tidigare var sångare för det populära hårdrocksbandet Lok, utgör årets husband och förstärker Team Rock med sin starka närvaro.

Konferencier
Stefan Odelberg känd från showen ”En Talk Talkshow” och TV4s ”Bingolotto” har sedan långt tillbaka förbluffat oss med sina komiska trolleriakter och galna upptåg. Vi väntar med spänning om vem han ska kora som vinnare i bataljen mellan Team Schlager och Team Rock i slutet av showen!

Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här definitivt en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och massa schlager helt enkelt.

Välkomna till Trädgår’n för en fantastisk kväll fylld med otrolig musik och härlig stämning!

JULBORD:
Ett klassiskt svenskt julbord med de flestas favoriter!

Biljettinformation:
Kommer inom kort! Det går att reservera biljetter redan idag, tveka inte att höra av er till oss på boka@tradgarn.se!

För mer information vänligen kontakta oss på boka@tradgarn.se eller ring oss på 031-102080

Vi önskar er en trevlig sommar så ses vi så klart till vintern!


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning.