Julshow

När regeringen kommer med besked kring lättnaden av restriktionerna från 50 till 500 personer kommer vi släppa biljetter för "Julen 2020 med Jessica och Jakob". Begränsat antal platser och ni har chansen att säkra era redan idag. Det finns möjlighet att boka egen avskild del för ditt företag eller sällskap!

Julen 2020 med Jessica & Jakob

Julen 2020 med Jessica Andersson & Jakob Samuel!

Jessica Andersson är mest känd som schlagerdrottning, hon har tävlat i Melodifestivalen hela sju gånger och vunnit tävlingen en gång. Det som kanske inte lika många vet är att hon började sin karriär som sångerska i ett hårdrocksband.
Jakob Samuel däremot har ett förflutet som medlem i banden Talisman, The Ring och The Poodles. Han var en etablerad på rockscenen långt innan han klev in i mellovärlden.

Med gemensamma rötter i den kommersiella hårdrocken möts nu dessa två stjärnor på Trädgår´n för att tillsammans lysa upp i vintermörkret. Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här definitivt en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera några schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och lite schlager helt enkelt.

Begränsat antal platser och ni har chansen att säkra era redan idag. Det finns möjlighet att boka egen avskild del för ditt företag eller sällskap!

Maila oss på boka@tradgarn.se

 


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Datum kommer inom kort