EXTRADATUM Albin Lee Meldau

EXTRAKONSERT! Biljettsläpp 23 juli kl 09.00!

Konsert - 9 september 2021

EXTRADATUM Albin Lee Meldau

Göteborgs livescen väcks till liv med konceptet ”En sommarkväll med” – som gästas av Sveriges artistelit

Albin Lee Meldau säljer slut på Trädgår’n så nu släpps ett extra datum för dig som inte hann säkra dina biljetter till första konserten. Missa inte denna kanonspelning 9 september 2021!

Biljettsläpp 23 juli kl 09.00!

A Star Entertainment presenterar stolt ”En sommarkväll med” på Trädgår’ns utescen. Det börjar med fyra kvällar under sommaren där flera av Sveriges främsta artister uppträder; såsom Albin Lee Meldau, Lillasyster, Chris Kläfford, Özz Nûjen med Johanna Wagrell, Patrik Larsson och Karsten Torebjer. Premiär den 18 juli.

”En sommarkväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av säkra liveframträdanden med en anpassad kapacitet till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier. Trots det hade göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills han 2018 medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Albins imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även det första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass.

Debuten följdes 2020 upp av den ärligt känslosamma skivan ”På svenska”.

Nu är Albin aktuell med den vackra singeln ”Josefin” en ny EP på svenska

INFO:
Datum: 9 september 2021
Dörrar: 19.00
På scen: 20.30
Ålder: +18 år
Biljettpris: 365:- + serviceavgift (endast ståplatser)

Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
Om biljettgränsen överskrids kan Ticketmaster komma att makulera enstaka biljetter eller hela bokningen.

Rullstolsbiljett samt ledsagarbiljett:
Bokas via Ticketmaster tillgänglighetslinje på: 0776 – 70 77 77

Säkert köp!
Arrangören A Star Entertainment garanterar dig som biljettköpare möjligheten till återköp vid eventuellt framflyttat evenemang.

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige