Alphaville

Biljetter finns fortfarande!

Konsert - 22 oktober 2020

Alphaville

Meddelande från arrangören A-Star Entertainment: 

”På grund av rådande omständigheter med anledning av Coronaviruset har det bestämts att flytta fram Alphaville konserten på Trädgår’n. Den kommer att äga rum den 22 oktober 2020.

Din nuvarande biljett kommer att gälla och du behöver inte vidta några åtgärder. Vi verkligen tackar dig för din förståelse och lojalitet.
Ni som har köpt biljett får vidare information via mejl från Ticketmaster.

Ta hand om varandra,
A Star”

Om återbetalning önskas vänligen kontakta arrangör A-star Entertainment (info@a-star.se). Observera att biljetter återbetalas exklusive bokningsavgift och andra eventuella utgifter i enlighet med köpevillkoren


 

Efter fyra utsålda november konserter i Stockholm, Göteborg och Karlstad – ikoniska syntpop ALPHAVILLE släpper två extra datum av deras Forever Young Tour!

Alphaville släppte för 35 år sedan deras första och mest ikoniska debutalbum Forever Young. Året var 1984 och många låtar har skrivits sedan dess, men hitlåtarna ”Big in Japan”, ”Sounds Like a Melody” och ”Forever Young” har för miljoner av oss blivit en tidlös koppling till vår egna uppväxt.


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige