FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED Johan Glans

Föreställning är tyvärr framflyttad, mer info inom kort!

Konsert - 13 november 2020

FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED Johan Glans

DEN 29 OKTOBER HAR LÄNSSTYRELSEN BESLUTAT ATT VI HÅLLER FAST VID BEGRÄNSNINGEN TILL 50 PERSONER FÖR ALLMÄNNA SAMMANKOMSTER OCH OFFENTLIGA TILLSTÄLLNINGAR I VÄSTRA GÖTALAND. DETTA INNEBÄR ATT VI KAN INTE GENOMFÖRA EN KVÄLL MED JOHAN GLANS DEN 13 NOVEMBER OCH DÄRFÖR FRAMFLYTTAR VI FÖRESTÄLLNINGEN TILL ETT NYTT DATUM UNDER VÅREN 2021, DATUM ÄR ÄNNU INTE SATT, MER INFO KOMMER INOM KORT.

DIN BEFINTLIGA BILJETT KOMMER ATT GÄLLA ÄVEN DÅ OCH DU BEHÖVER INTE GÖRA NÅGOT MER. OM ERSÄTTNINGSDATUMET INTE PASSAR MAILA TILL TICKSTER PÅ SUPPORT@TICKSTER.COM FÖR ATT FÅ PENGARNA TILLBAKA (ÅTERBETALNING GÄLLER EJ FÖR SERVICEAVGIFTEN).

FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA TRÄDGÅR’N PÅ INFO@TRADGARN.SE.

HOPPAS VI KAN SES SNART!
TRÄDGÅR`N & A STAR


A STAR & ROA Klubben presenterar stolt en stand up kväll med Johan Glans, Ann Westin och Torbjörn Averås Skorup!

”En kväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av liveframträdanden endast med sittande platser och en väldigt begränsad kapacitet i en form anpassad till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

 

JOHAN GLANS BLIR MER JOHAN GLANS PÅ SCENEN OCH JU MER JOHAN GLANS MAN FÅR, DESTO ROLIGARE BLIR DET…

Johan Glans har en sparsmakad mimik, men ett höjt ögonbryn i rätt ögonblick blir rena”gånerpåknä-roligt”. Vi är vana vid att se Johan Glans vara rolig på TV. Men på scenen blir det rent magiskt.

Under 2017-2018 var Johan ute på världsturné med ”World tour of the World”. Uppföljaren efter ”World tour of Skåne” och ”World tour of Skandinavien” gjorde succé med utsålda arenor och hundratals spelningar.

Johan är ofta aktuell i TV-rutan. Under hösten och vintern 2020 ser ni honom som tävlande i ”På Spåret” SVT1 för andra gången och i årets julkalender ”Mirakel” SVT1.

 

INFO:
Ålder: 18 år
Vart: Trädgår’n, Nya Allén 11
Datum: 13 november 2020
Tider: Dörrar kl. 19.30, Showstart: 20.50 (pågår i ca, 1h 10min)
Biljetter: Biljettsläpp den 15 oktober klockan 10.00


BILJETTER

Begränsat antal biljetter! Alla biljetter är med mat, dryck tillkommer. Antal biljetter är anpassade utifrån antal platser vi tar per bord, samma sällskap på samma bord. Dra ihop ett gäng vänner! Utifrån hur många ni är kommer ni få alternativ på vilka biljetter ni har möjlighet att boka. Vi erbjuder en helkväll med mat och show!

GULDBILJETT (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats vid bord. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap.
Pris: 695:- (Serviceavgift tillkommer)

SILVER BALKONG (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på bästa balkongplats vid bord med utsikt över scenen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 595:-
(Serviceavgift tillkommer)

BALKONG (minimum 2pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på balkong vid bord/i bar med panoramasikt över salongen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 495:-
(Serviceavgift tillkommer)

 

MENY –  gör ert val vid köp av biljett

Varmrätt

Högrevsburgare med rostad lökmajonnäs, pepparjackost, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Vegetariskt alternativ

Halloumi burgare med röstad lökmajonnäs, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Veganskt alternativ

Couscoussallad med grönsaker, örter, vegan lökmajonnäs samt ärt och kålrotsbiffar.

 

(Kontakta oss för övriga allergier)

 

MÖJLIGHET ATT VÄLJA TILL DRYCK FINNS 

VEGAS – 355kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl & 4cl avec

CAESAR – 251kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl

TROPICANA – 156kr
2st glas vin/öl

SAND (alkoholfritt) – 155kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl


Vi är en kontantfri verksamhet!


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1