Erika Jonsson

Sveriges country sweet heart!
Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 16 mars 2019

Erika Jonsson

Trädgår’n & Høylytt Agency presenterar stolt under hela 2019 ”Rock & Blues Country Sessions”.

Vi vill erbjuda Göteborg en ny scen där vi kan skapa magi genom att presentera artister från hela världen inom rock, blues & country. Suveräna artister kommer att äga vår scen och genomföra konserter i toppklass! Välkomna till stans nya rum för musikälskare.

Vi fortsätter ”Rock & Blues Country Sessions” med Sveriges country sweet heart:

Erika Jonsson

Att det skulle bli country har alltid varit en självklarhet för Erika Jonsson som redan som 13 åring började skriva sina egna låtar. Allting började i Värmlandsorten Kil, där Erika växte upp. Att följa med till den lokala puben och lyssna på country som barn var hon ganska ensam om, men intresset för musiken var för stort för att neka henne att komma in.

Erika slog igenom med sin låt ”Sången om Värmland” 2014, som klev direkt in i svenska och även norska folksjälar och har spelats mer än 4000000 gånger på Spotify och har därmed sålt guld. Sedan 2015 har Erika släppt två album – Country Crush och Countrybilly Train. Det senaste albumet blandar Erika Country och Rockabilly.

Erika inspireras av den amerikanska Countrykulturen när hon skriver sin musik, vilket hörs i hennes nya låtar som finns på alla digitala plattformar.

Med över 200 gigs i bagaget på drygt 3 år är live framträdanden något som står Erika varmt om hjärtat. Med sig har hon hennes fantastiska kompband som består av Crippe Johansson på elgitarr, John Östblom på bas, Olle Tjern och Leo Kinell på trummor. Att de har kul på scen, ja det kan ingen undgå!

 

Erikas hemsida

Info:
AW PRISER MELLAN 18:00 – 19:00
Ålder: 18 år
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 18:00
Support act: 19:00
Main act: 20:00
Biljett: 195:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang 
Boka bord 031 10 20 80

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige