johnossi-main-1
Konsert - 15 mars 2017

JOHNOSSI

Efter tre och ett halvt år sedan senaste albumreleasen är nu rockduon Johnossi tillbaka starkare än någonsin. Nya singeln ”Air Is Free” är släppt och i mars åker bandet på turné.

Köp Cialis 40 mg utan recept Den 15 mars gör Johnossi sin turnépremiär på Trädgår’n i Göteborg.

how to easy binary trade app

binäre optionen hedgen I över ett decennium har Johnossi lockat fans att förlora sig i sitt musikaliska universum. Ett band som vägrar stå still. I nya bombastiska singeln ”Air Is Free” har man fortfarande basen i gitarr och trummor men expanderar sitt sound med bland annat blåsinstrument, kvinnlig kör och en modern produktion.

binà “â€™à “â€ _à “Ñ“_à ’Â¤re optionen tagestrend

opzione binarie Kompisarna i svenska producent-teamet Astma & Rocwell (även med i bandet NONONO) delade Johnossis vision och satte sig i producentstolarna. Fullt medvetna om att de aldrig tidigare producerat ett rockband var de fast beslutna om att behålla bandets musikaliska kärna, men klä den i en ny modern ljudkostym.

fincar without a rx

buy cytotec misoprostol in Athens Georgia Nya singeln ”Air Is Free” dundrar fram med en ljudbild i arenastorlek och är första smakprovet och startskottet för vad som komma skall längre fram i höst. Johnossi släpper en EP den 8 november med ”Air Is Free” som titelspår. Bandets femte album släpps sen i början av 2017.

Keflex without prescription mexico

opzioni binarie quali rischi Johnossi har efter massivt turnerande jorden runt det senaste decenniet mutat in sig som ett av de allra bästa livebanden. I mars – april 2017 tar dom sin högexplosiva show ut på vägarna igen.

ioption conto demo

fair trade original piet SNABB INFO:
Dörrarna öppnas: 19:00
Konsert: 20:00
Ålder: 18 år
Pris: 425 kr

http://askrenovatie.eu/?segyl=la-mejor-web-de-opciones-binarias&5f8=6a la mejor web de opciones binarias Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats