johnossi-main-1
buy Seroquel now Konsert - 15 mars 2017

JOHNOSSI

Efter tre och ett halvt år sedan senaste albumreleasen är nu rockduon Johnossi tillbaka starkare än någonsin. Nya singeln ”Air Is Free” är släppt och i mars åker bandet på turné.

http://stmarysvancouver.ca/?victor=operazioni-binarie-con-paypal operazioni binarie con paypal Tastylia Online Without Prescription Den 15 mars gör Johnossi sin turnépremiär på Trädgår’n i Göteborg.

binäre optionen tages strategie I över ett decennium har Johnossi lockat fans att förlora sig i sitt musikaliska universum. Ett band som vägrar stå still. I nya bombastiska singeln ”Air Is Free” har man fortfarande basen i gitarr och trummor men expanderar sitt sound med bland annat blåsinstrument, kvinnlig kör och en modern produktion.

where can i buy Maxalt in Memphis Tennessee Kompisarna i svenska producent-teamet Astma & Rocwell (även med i bandet NONONO) delade Johnossis vision och satte sig i producentstolarna. Fullt medvetna om att de aldrig tidigare producerat ett rockband var de fast beslutna om att behålla bandets musikaliska kärna, men klä den i en ny modern ljudkostym.

opcje binarne filmik Nya singeln ”Air Is Free” dundrar fram med en ljudbild i arenastorlek och är första smakprovet och startskottet för vad som komma skall längre fram i höst. Johnossi släpper en EP den 8 november med ”Air Is Free” som titelspår. Bandets femte album släpps sen i början av 2017.

Johnossi har efter massivt turnerande jorden runt det senaste decenniet mutat in sig som ett av de allra bästa livebanden. I mars – april 2017 tar dom sin högexplosiva show ut på vägarna igen.

buy generic cytotec in McAllen Texas SNABB INFO:
binaire opties software Dörrarna öppnas: 19:00
online money wallets Konsert: 20:00
investire soldi per guadagnare Ålder: 18 år
http://paginas-web.mx/?yoga=conto-demo-gratuito-con-iq-option conto demo gratuito con iq option Pris: 425 kr

binaire opties haram Varmt välkomna!