johnossi-main-1
More Help Konsert - 15 mars 2017

JOHNOSSI

Efter tre och ett halvt år sedan senaste albumreleasen är nu rockduon Johnossi tillbaka starkare än någonsin. Nya singeln ”Air Is Free” är släppt och i mars åker bandet på turné.

http://gayleharrell.com/gayle-harrell-on-the-issues/https://facebook.com/gayle-harrell-121580954520598/ http://www.amazoncharitabletrust.org/?kister=come-guadagnare-con-le-opziobi-binarie&b81=d5 Den 15 mars gör Johnossi sin turnépremiär på Trädgår’n i Göteborg.

click this I över ett decennium har Johnossi lockat fans att förlora sig i sitt musikaliska universum. Ett band som vägrar stå still. I nya bombastiska singeln ”Air Is Free” har man fortfarande basen i gitarr och trummor men expanderar sitt sound med bland annat blåsinstrument, kvinnlig kör och en modern produktion.

http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=binary-option-broker&6e4=e1 Kompisarna i svenska producent-teamet Astma & Rocwell (även med i bandet NONONO) delade Johnossis vision och satte sig i producentstolarna. Fullt medvetna om att de aldrig tidigare producerat ett rockband var de fast beslutna om att behålla bandets musikaliska kärna, men klä den i en ny modern ljudkostym.

aff zoomtrader com l aspx b 290&a 7&subaffiliateid winst_methode_de&task click Nya singeln ”Air Is Free” dundrar fram med en ljudbild i arenastorlek och är första smakprovet och startskottet för vad som komma skall längre fram i höst. Johnossi släpper en EP den 8 november med ”Air Is Free” som titelspår. Bandets femte album släpps sen i början av 2017.

Johnossi har efter massivt turnerande jorden runt det senaste decenniet mutat in sig som ett av de allra bästa livebanden. I mars – april 2017 tar dom sin högexplosiva show ut på vägarna igen.

buy Lyrica cheap SNABB INFO:
special info Dörrarna öppnas: 19:00
my latest blog post Konsert: 20:00
betala skatt binära optioner Ålder: 18 år
binary options brokers Pris: 425 kr

friends with benefits while dating someone else Varmt välkomna!