Legends of Rock

”Legends of Rock framflyttas till den 5 mars 2020, din biljett gills automatisk för den nya datumet så inget du behöver tänka på! Mer info: info@a-star.se

Konsert - 5 mars 2020

Legends of Rock

Legends of Rock till Göteborg

En hyllningskonsert till två av rockhistoriens tyngsta namn, omkring fyra timmars avverkande av AC/DC och Guns N Roses största hits. Efter publiksuccé och slutsålda arenor i Frankrike styr Legends of Rock mot Sverige.

Tributebanden ”Live/Wire” och ”The Guns N’ Roses Experience” hyllas över hela världen för deras träffsäkerhet och slående likhet till respektive originalband, AC/DC och Guns N Roses. Nu kommer de till Trädgår’n i Göteborg för att leverera förstklassiga tolkningar av rockhistoriens superhits, allt från AC/DC:s ”Back in Black” till Guns N Roses ”Welcome to the Jungle”.

”Vi är glada över att kunna erbjuda världens bästa tributeband till göteborgarna. Det är så nära originalen som man kan komma” säger Alexander Alomar, konsertansvarig på Trädgår’n.

INFO:
Tid: 18.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris:
FÖRKÖP ORDINARIE 370:- (serviceavgift inkl.)
ORDINARIE 395:- (serviceavgift inkl.)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige