QUEEN EXTRAVAGANZA

Biljetter finns nu tillgängliga via LiveNation.se!

Konsert - 27 februari 2022

QUEEN EXTRAVAGANZA

Det officiella Queen tributebandet, Queen Extravaganza, ger sig ut på en efterlängtad turné för att fira Queens 50-årsjubileum!

Queen Extravaganza som är producerat av Roger Taylor och Brian May har tidigare sålt slut flera konserter runt om i världen och nästa år gör de tre stopp i Sverige! Söndag 27 februari 2022 på Trädgår’n i Göteborg, onsdag 2 mars 2022 på Cirkus i Stockholm och måndag 7 mars 2022 på Kulturbolaget i Malmö.

Queen Extravaganza som började turnera redan 2012 består av begåvade musiker handplockade av Roger Taylor och Brian May. Bandet har gjort sig kända för sina turnéer runt om i världen och gjort flertal globala tv-framträdanden. Deras tv-debut på American Idol 2012 fick stor spridning och sågs av över 2 miljoner människor. Sedan dess har bandet mottagit mycket kärlek från sin ständigt växande fanskara, vilket syns tydligt på deras spektakulära shower.

I början på nästa år startar deras turné i Storbritannien där de bland annat kommer att gå i Queens fotspår och framföra ett exklusivt framträdande på Eventim Apollo i London innan de rör sig vidare i Europa. Den 90-minuter långa showen innehåller mer än 20 Queen klassiker hämtade från bandets största hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”Another One Bites The Dust”, ”We Will Rock You” och ”We Are the Champions” tillsammans med flera andra favoriter.

INFORMATION:
Datum: söndag 27 februari 2022
Dörrar: 18.30
På scen: 19.30
Ålder: +18 år
Biljettpris: 495:- + serviceavgift


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige