postmodernjukebox2017_twitter_800x320px_gbg_v4
you could check here Konsert - 11 mars 2017

SCOTT BRADLEE´S POSTMODERN JUKEBOX

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox till Göteborg och Trädgår’n!

binäre optionen anfänger strategie click here to read Senast de var i Sverige var i maj i år då Scott Bradlee’s Postmodern jukebox gjorde succé. Nu kan vi meddela att denna banbrytande grupp, som tar samtida pophits och levererar dem i mästerliga vintageversioner, återvänder till Sverige för konsert redan i mars.

http://maxbaillie.com/marryat-players-chamber-orchestra-3/marryatplayers.com https www facebook coopzioni binarie teoria source site Deras Europaturné kickar igång i februari på O2 Academy i Bournmouth, England för att landa i Sverige lördagen den 11 mars, då de spelar på Trädgår’n i Göteborg!
Postmodern Jukebox, detta evigt växande kollektiv av artister och musiker – idag har de haft över 70 roterande medlemmar – har spenderat de senaste åren med att samla nära en halv miljard YouTube-visningar och 2 miljoner YouTube-subscribers, spelat på ”Good Morning America” och toppat både iTunes och Billboard-listor. På detta har de spelat hundratals slutsålda konserter över hela världen.

broker optionen Själva beskriver de sin musik med orden: ”We take current Top 40 hits and re-imagining them as coming from older eras of popular music.”

http://ostacamping.com/11-evenemang-blogg/37-7-augusti-2016-heliair Föreställ dig en Beyoncé-, Justin Bieber-  eller Taylor Swift-låt omarbetad som om de vore skrivna för Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland, eller Nina Simone och till det ett medryckande mini-storband som låter som en elegant Benny Goodman-orkester på energidryck.

http://esperia.com.au/?agryst=do-morgan-and-garcia-hook-up&a42=88 Senast i raden av succéer är deras tolkning av Lordes ”Royals” som i skrivande stund har över 16 miljoner visningar samt deras version av Radioheads ”Creep” som har setts över 22 miljoner gånger.

Precis som med sina otroligt populära videoklipp överbryggar PMJ’s livekonserter gapet mellan generationer och genrer på ett helt fantastiskt sätt, som tilltalar alla. Detta bör man inte missa!

Kolla in Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox på YouTube här!

 

learn this here now PRIS: 395:- + serviceavgift

http://makse.com/?kremel=best-dating-websites-for-couples&5a4=3d Dörrar: kl 18:30

http://swazilandforum.com/?n=trading-forum trading forum Konserten startar: kl 19:30

useful content Ålder: 18år

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats