Ten Years After

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 20 december 2019

Ten Years After

Woodstock legenderna Ten Years After till Sverige

Brittiska bluesrockbandet Ten Years After kommer till Sverige med en hyllningskonsert till Woodstockfestivalen, 1969. Det är nämligen 50 år sedan de uppträdde på festivalen och uppnådde stjärnstatus.
Bandet levererar fortfarande med full kraft och kommer att framföra alla deras klassiker blandat med nya låtar från den senaste skivan. De två grundmedlemmarna Ric Lee och Chick Churchill vill hålla bandet vid liv och hylla musiken som de gjorde tillsammans med Alvin Lee. De har förstärkt med nya medlemmar där bland annat Colin Hodgkinson, en brittisk ikon, finns med på bas. De kommer att göra turnéstopp i Stockholm, Göteborg och Malmö.

”Det är en ära för oss att välkomna ett ikoniskt band som Ten Years After. De tillhör rockens historia. För 50 år sedan spelade de på Woodstockfestivalen och nu ska två av fyra grundmedlemmar inta scenen på Trädgår’n!” säger Alexander Alomar, konsertansvarig på Trädgår’n.

 

Support FRANO

INFO:
Tid: 22.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 400:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

 

Köp biljett

Arrangör

 • A Star Entertainment
 • Telefon: 031102080
 • Email: info@a-star.se
 • Webbplats:

Plats

 • Trädgår'n
 • Nya Allén 11
  411 38 Göteborg
  Sverige

 • Lokal: T1