W.A.S.P

Biljetter ute nu!

Konsert - 16 september 2020

W.A.S.P

1984 TO HEADLESS – 2020 WORLD TOUR

 

”1984 to Headless” är namnet på W.A.S.P.s världsturné under 2020 och detta kommer att bli en hyllning av hitsen från bandets fyra första album.

Från den numera klassiska självbetitlade debuten, som i vissa länder kallades Winged Assassins, med låtar som I Wanna Be Somebody och L.O.V.E. Machine, vidare till andra plattan The Last Command till Inside The Electric Circus och till slut mästerverket The Headless Children. Låtarna från de fyra första plattorna har aldrig tidigare framförts live tillsammans som de kommer att göra nu. Och detta är ett tillfälle som inte kommer att upprepas senare. Så passa på och var med när W.A.S.P. tar er tillbaks till när allt startade, tillbaks till 1984 to Headless!

INFO:
Tid: 18.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 410:- (serviceavgift tillkommer)

 

 

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18:00

Varmt välkomna!

 

Köp biljett

Arrangör

  • Triffid & Danger Concerts
  • Webbplats:

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1