Krogshow

Årets julshow på Trädgår'n - TOMTEROCK som har premiär 16 november!
Vårens krogshow med Eric Gadd - OMG. Premiär den 6 mars 2019!

Se Trädgår'ns alla evenemang här!

JULSHOW 2018 - TOMTEROCK - krogshow Göteborg 

JULSHOW 2018 - TOMTEROCK

Premiär 16 november 2018

Årets julshow på Trädgår’n 2018 – TOMTEROCK!

Göteborgs galnaste och ösigaste helkväll! Säkra era biljetter redan idag!

Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge oss en svängig, skrattande och sjungande helkväll. En ösigare julshow har aldrig visats i Göteborg. Släpp fram din inre tomte och upplev julen på riktigt. Trädgår’ns nissar har fejat, donat, pyntat, syltat, gravat, dukat, putsat och eldat för att förbereda årets bästa julbord.

Vi startar kvällen med ett glöggmingel på vår uteservering ut mot Trädgårdsföreningen. Öppna eldar och varm glögg möter dig och ditt sällskap. Ni sätter er till bords så snart ni önskar, julmaten står redo och ni äter så mycket ni vill från vårt fantastiska julbord! Dessertrummet från förra året behåller vi och det bjuds godsaker så långt ögat når.

När det sedan är dags för showen blir det full fart, en show ni sent ska glömma med musiken vi alla känner igen! Humor och högklassiga framträdanden presenteras av några av Sveriges bästa artister.

Som om det inte vore nog så behöver ni inte fundera på hur ni ska fortsätta denna magiska kväll, den avslutas nämligen i ett stort tomtedisco på Göteborgs hetaste dansgolv. Let’s Tomterock!

BILJETTKATEGORIER

 – GULD SHOWBILJETT MED JULBORD*
Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer.

 – SILVER SHOWBILJETT MED JULBORD*
Äter i restaurangen och ser showen från balkong, bästa ståplats. Placering sker efter bokningsnummer.

 – STÅPLATS*
Ståplats på balkongen. Fri placering. Ej mat, endast show!

*OBS: tillkommande serviceavgift 15:-/biljett.

INFO:
Öppettid för middagsgäster: fr. 18.00 (se biljett för mer detaljer)
Öppettid för bargäster: fr. 19.30 (se biljett för mer detaljer)
Showstart ons-fred: 21.00
Showstart lörd: 20.30

Åldersgräns: 18+

Förfrågningar, gruppbokningar och övriga frågor kontakta Trädgår’n på 031-102080 eller boka@tradgarn.se

MENY
Klassiskt svenskt julbord med allt du kan tänka dig.

KÖP BILJETT HÄR!

Läs mer om våra artister:

Björn Kjellman
En av våra mest folkkära artister. Flerfaldigt Guldbaggebelönad för bland annat succélångfilmen ”Adam & Eva”. Han vann Guldmasken för bästa manliga huvudroll i musikalen ”Little Shop of Horrors”. Är också en stor melodifestivalfantast och har även medverkat själv.

Andreas Johnson
Slog igenom 1999 med låten ”Glorious” som blev en internationell framgång med bland annat en tredjeplats på engelska topplistan. Han har deltagit flera gånger i Melodifestivalen, med bland annat en andra och tredjeplats i finalen med ”A Little Bit of Love” och ”Sing for me”, vinnare i Körslaget, krogshow på Hamburger Börs, Ladies Night och flera olika julturnéer.

Jenny Velvet Petersson
Om namnet Jenny Petersson inte säger så mycket är artistnamnet Velvet säkert mer välbekant, med internationell karriär och radiohits som ”Fix me”, ”Take my Body Close” och ”The Queen”. Hon har sjungit med flera olika artister som Meat Loaf, Sanne Salomonsen, Carola Häggkvist, Lena Philipsson, E-Type och Darin. Hon har också varit med tre gånger i Melodifestivalen och dykt upp i Doobidoo.

Jennifer Brown
Uppvuxen i Hjällbo. Efter debutalbumet ”Giving you the best”, med hitlåtar som ”My everything” och ”Heaven come down” blev hon kallad ”Sveriges nya souldrottning”. Skivan såldes i över 500 000 exemplar världen över och hon hamnade på topplistor i en mängd olika länder. Fått Grammis för bästa kvinnliga pop/rockartist. Vi har också sett henne i Melodifestivalen, i filmen ”Förortsungar” och i musikal på Stockholms Stadsteater.

Black Ingvars
1995 kom debutplattan Earcandy 6 som sålde guld på 2 dagar! I rask takt släppte bandet en rad plattor där man blandade hårdrock med dansband, schlager, barnvisor och t o m religiösa klassiker. Efter över en miljon sålda skivor och år av långa, tunga turnéer är bandet idag en institution i svenskt nöjesliv. Förra sommaren spelade bandet inför 25.000 entusiastiska fans på Sweden Rock.

Kapellmästare: P-O Nilsson
Regi: Anders Butta Börjesson

Vi ser fram emot att träffa just dig!

KÖP BILJETTER HÄR!
Visa mer
ERIC GADD - OMG - krogshow Göteborg 

ERIC GADD - OMG

Premiär 6 mars 2019

Eric Gadd på vårturné med sin hyllade show ”OMG”

I september hade Eric Gadd premiär med sin nya show ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm. En show som hyllats av media och artistkollegor. Den 15 december avslutar Gadd sin höst i Stockholm, beger sig ut på en vårturné med start i Helsingborg den 22 februari och besöker sedan Göteborg i mars med 10 föreställningar.

Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd firade i fjol 30 år som artist med att bland annat släppa två helt nya singlar på egen label; ”Stay away från mig” och ”Önskar att du ser”. Att Eric är en extremt uppskattad liveartist är ingen hemlighet och i september i år debuterade han med den egna showen ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm. ”OMG” är 90 minuter lång, innehåller låtar från hela Erics gedigna repetoar och absolut ingen ”story of my life-mellansnack” – bara fullt ös från början till slut!
Nu är det äntligen klart att ”OMG” beger sig ut på en vårturné som stannar till i Helsingborg, Uppsala, Göteborg, Örebro, Visby, och Linköping.

– Tänk att det skulle ta mer än 30 år innan jag satte upp min första show. Resan fram till premiären var intensiv och svettig, men tack vare ett klockrent produktionsteam och ett superband så gick allt vägen. Nu spelar vi i Stockholm fram till den 15 december men sen är det dags att bege sig ut på vägarna med den här festen, något jag ser oerhört mycket fram emot, hälsar Eric.
Turnépremiären går av stapeln i Helsingborg Arena den 22 februari, biljetterna släpps den 7 december.

Den 6 mars intar han Trädgår’ns scen med dunder och brak! Vi på Trädgår’n är stolta över att få ha en av Sveriges största soulartister hos oss nu till våren! Det är svårt att sitta still till denna funkyinspirerande show med alla goa hits som Gadd levererar både musikaliskt som artistiskt, missa inte denna grymma show!

Biljetter

SHOWBILJETT GULD inkl. 3-rättersmeny.
(Äter och ser showen från plats i showlokalen, inkl. garderob)

SHOWBILJETT SILVER inkl. mingelbuffé.
(Äter i restaurangen och ser showen från balkong, bästa ståplats, inkl. garderob)

SHOWBILJETT BRONS inkl. grab & go meny och 1 dryck, balkong.
(Ser showen från balkong/parkettgolv, ståplats, inkl. garderob)

SHOWBILJETT balkong.
(Ser showen från balkong/parkettgolv, ståplats)

Exkl. serviceavgift!

Meny
Mer info inom kort!

Åldersgräns
18 år

Kontaktuppgifter
Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Eric Gadd på 031-102080 eller maila boka@tradgarn.se

Bokning och frågor: info@blixten.se och info@tradgarn.se
Press: press@blixten.se

Skrivet om OMG:

”En krogshow med både stil och hjärta.”
Aftonbladet, betyg 4 av 5

”Eric Gadd lyckas få till en fullträff i folklig soulmagi.”
SvD

”Lås in barnen!”
DN

”Praise Gadd! Hallelulja! Gå och se den. Det är en order.”
Orup

”Boka biljetter NU NU NU! Herregud va bra!”
Sarah Dawn Finer

”Fy satan vilken svängig show! Fem järvar av fem!”
Thomas Järvheden

”WOW! Missa inte det svängigaste som går att lyssna på just nu.”
Andreas Weise

”Se den! #omg”
”Vilket drag!”
Anitha Clemence

”LOVE. U. HAN. Eric Gadd Börsen. Så jävla bra. Lika bra nu som då.”
Tilde Fröling

”SATAN I GATAN vad jag kan rekommendera den här upplevelsen!”
Vanja Wikström

Köp biljetter här!
Visa mer