jobba_hos_oss

Jobba hos oss

Trädgår´n söker helt enkelt  Sveriges bästa personal inför rekordåret 2017!

 

Köp billiga Inderal utan recept

Restaurang Trädgår´n ingår i Rasta Kulturrestauranger AB som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom restaurangnäringen. I koncernen ingår även Skansens Restauranger, Haga Forum, Dramatenrestaurangerna samt Rådhuskällaren. Koncernen driver även bland annat restaurangerna på Nya- och gamla Ullevi, Åby Travet och Guldfågeln  Arena.

Trädgår´n står inför en oerhört spännande framtid där vi redan nu vet att 2017 kommer bli det bästa året någonsin i Trädgår´ns 130 åriga historia. Vi är på väg att bli landets ledande nöjesarena med de största och bästa showerna samt vara Göteborgs största och mest internationella nattklubb.

Inför detta enormt spännande år någonsin söker vi nu landets mes passionerade och charmigaste personal som vill vara med och skapa historia.

traiding binario demo

 

köpa generisk Viagra

Vi söker följande tjänster:

– Servispersonal

tutorial opzioni binarie

– Barpersonal

– Runners

– Charmör och glädjespridare

Ansök här!

Du ska med ett stort mat- och dryckesintresse vilja vara med och utveckla vår produkt, vara positiv i din natur, social och älska att ge professionell service i världsklass och en stor kärlek till att beröra dina medmänniskor!

opcje binarne opodatkowanie Vi söker Dig som är ordningsam, serviceminded och har hög arbetsmoral. Du har ett skarpt öga och intresse för att tillgodose gästernas behov, stora som små.

binaire opties bolero Du bör vara stresstålig, öppen och alltid sätta våra gäster i fokus. Ditt intresse av merförsäljning är extra viktigt.

buy generic Seroquel from india Hos oss är attityden viktig och för att passa in i organisationen är det viktigt att du delar våra värderingar, vi tror på Glädje, Engagemang, Nyfikenhet och Omtanke.

الخيارات الثنائية منتدى Om du tror att Du eller någon Du känner skulle passa hos oss så ser vi fram emot din ansökan. Vi på Trädgår´n kan erbjuda dig en härlig arbetsplats med stor serviceglädje!

tipy na binární opce  

fare soldi internet onestamente Om du ansöker som servis eller barpersonal söker vi dig som:

  • Har mycket driv och energi
  • Har minst tre års dokumenterad erfarenhet av bar/servering och matsalsarbete och född charmör & glädjespridare
  • Har dokumenterad kassavana, meriterande om du har arbetat med kassasystemet Trivec
  • Behärskar svenska & engelska i tal och skrift då vi har många internationella gäster

chart finance free website  

binär option testkonto Om du ansöker som runner söker vi dig som:

  • Har mycket driv och energi
  • Har minst ett års dokumenterad erfarenhet av bar/servering och matsalsarbete eller född charmör & glädjespridare
  • Vill växa, utvecklas och vara med att skapa magi
  • Behärskar svenska & engelska i tal och skrift då vi har många internationella gäster

opcje binarne godziny  

opicione binarie Vi kommer att starta rekryteringsprocessen omgående och hålla intervjuer löpande under ansökningstiden. Vi behandlar endast ansökningar som uppfyller vår profil.

الخيارات الثنائية التجريبي دون إيداع Tjänsterna är på visstidsanställningar mellan 50 – 100%. Arbetstiden är mest förlagd till kvällar och helger

binäre optionen strategie 50 euro clickbank Ansök här!

www iq option com