SAADE x JURESKOG

Biljetter finns nu till försäljning!

KÖP BILJETT

Lifeline Entertainment presenterar i samarbete med AG och Trädgår´n

Eric Saade x Johan Jureskog – The Dinner Show

Ett helhetskoncept med mat och popmusik!

 

Johan och Eric träffades via Erics frekventa besök på restaurang AG. Eric är själv väldigt vin- och matintresserad och därför fastnade de alltid i samtal om just det. Samtidigt var Eric på väg att planera för sitt nya projekt. En egen show!

Jag som artist älskar helhet! Maten ska vara en lika stor upplevelse som musiken. Jag har själv aldrig gått på en show där maten varit ett fokus. Jag vill föndra det! Just för att jag älskar helhet! Därför ringde jag Johan!” säger Eric Saade. 

Eric Saade är en av Sveriges största popartister.  Johan Jureskog är en av landets största stjärnkockar. Tillsammans kommer de skapa något helt unikt med ett exklusivt antal platser under två helger i oktober/november i Göteborg.

Restaurang Trädgår´n:

”Vi släpper biljetter med förhoppning om att vi ska kunna genomföra detta tillsammans för våra gäster. Vi följer noga restriktionerna och anpassar utifrån dessa. Trädgår´n har anpassat sittningen med avstånd mellan borden, bordsservering, handsprit, utspridda ankomsttider etc.”

VARMT VÄLKOMNA!

 

Datum:
29 & 30 oktober 2021
5 & 6 november 2021

Plats: Trädgår’n, Nya Allén 11
Åldersgräns: 18 år
Tider: Dörrar från kl. 18.00. Showstart: 20.30 (pågår i ca. 1h 30min)
OBS: Vänligen notera att ankomsttiden kan variera beroende på biljettkategori. Specifik ankomsttid registreras efter bekräftat köp och information fås via mail. För mer info eller frågor kring detta kontakta Trädgår’n via telefon 031-102080 eller boka@tradgarn.se


MENY 

En trerätters meny signerad Johan Jureskog med klassiker från hans restaurang AG i Stockholm.

Mixade förrätter

Burratina med grillad paprika & friterad schalottenlök

Grillat lättrökt bacon från Fällmans kött

Tomatsallad med Bloody Mary-vinaigrette & silverlök

AG´s hängmörade nötrygg av selekterad Svensk mjölkko

Bakad potatis, vitlökssmör, talgbearnaise & örtsallad

AG´s världsberömda kladdkaka

Lättvispad grädde

 

Veganskt alternativ finns att välja vid köp av biljett.
För specialkost maila boka@tradgarn.se


DRYCKESPAKET (dessa paket kan du lägga till vid biljettköp)

POP LYX: 369kr
1 glas mousserande, 2 starköl/glas vin, 4 cl avec

POP VIP: 265kr
1 glas mousserande, 2 starköl/glas vin

POP STANDARD: 170kr
2 starköl/glas vin

POP: 84kr
2 alkoholfri dryck


BILJETTER:

Begränsat antal platser! Alla biljetter är med mat, dryck tillkommer. Antal biljetter är anpassade utifrån antal platser vi tar per bord, samma sällskap på samma bord. Utifrån hur många ni är kommer ni få alternativ på vilka biljetter ni har möjlighet att boka. Vi erbjuder en helkväll med mat och show!

  • GULDBILJETT 1395kr – Mat & show
    Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer och antal biljetter. Inkluderar meny signerad Johan Jureskog, show och garderobsavgift. Sittplats i showlokalen.
  • SILVERBILJETT 1195kr – Mat & Show
    Äter och ser showen från plats på barbord på balkong. Placering sker efter bokningsnummer och antal biljetter. Inkluderar meny signerad Johan Jureskog, show och garderobsavgift. Sittplats på balkongen.

Serviceavgift tillkommer. För bokning av biljetter för rullstolsplatser – kontakta Trädgår’n direkt på 031-102080 eller maila till boka@tradgarn.se så hjälper vi er. OBS! Vid inställt evenemang så återbetalas hela biljettkostnaden.

 


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning.