Not An Ordinary Dayparty – Port Du Soleil

Vi gör det igen! En av Göteborgs bästa dagspartyn med Port Du Soleil på Trädgår'n! Varmt välkomna!

After Work - 1 juli 2017

Not An Ordinary Dayparty – Port Du Soleil

Port Du Soleil presenterar stolt – NOT AN ORDINARY DAY PARTY – July 1st 2017!

Nu äntligen är väntan över och det är dags för årets största och roligaste dagsfest med Port Du Soleil. Våra mytomspunna dagsfester har blivit bättre och större för varje år, och vi kan lova att den här gången kommer vi att överträffa alla förväntningar. Förra årets fest på Dockepiren var helt magiskt, men i år kommer det bli ännu större, ännu fetare och ännu mera fest. I år kan vi i och med vår nya uteservering, La Terrasse, ha fler besökare samt större utrymme att dansa och festa tillsammans i.

Lördagen 1a juli är det Port Du Soleils uteservering som gäller. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen. Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 18.00.

Ja, det är äntligen dags att öppna upp Terrassen mitt under ljusa dagen igen. Vi älskar vår underbara och gröna Terrass, så varför bara ha tillgång till den på kvällarna, när man kan stöka till det ordentligt på dagen när solen steker på. Alla gillar en dagsfest så vi i personalen på Port du Soleil vill bjuda in dig till en inte så vanlig sådan. En dagsfest som vi kallar för #notanordinarydayparty. Fast den här gången med en twist.

Alla ni som fått uppleva tidigare dagsfester på Port Du Soleil vet att nästan vad som helst kan hända. Allt från mänskliga djur, till pensionärer som sprutar champagne, till pingisbord, till konfetti, en del kolsyrerök, och clowner som bankar i takt på soptunnor. Men den här gången vill vi tillföra ännu mera galenskap. Håll ögonen öppna för mer info som kommer den närmsta tiden.

Konceptet är enkelt: kom som du är och låt dig vaggas in i den feststämning som stegras mer och mer med tiden.
Den här gången kommer vi även att ha öppet inne i nattklubben. Där kan man även boka bord och dansa sig glad som i sin vanliga ordning. Vi har helt enkelt festsäkrat lördagen 1e juli.

När? Lördagen 1:e juli från 13:00 till ungefär 18:00.

Var? Port Du Soleil – La Terrasse

Hur? Med ditt allra bästa partyhumör!

Tänk på att antalet band är begränsade. Endast band gäller som tillträde. Fixa ditt band nu, innan det är försent! Hör av dig till den som bjudit in dig till eventet.

För att boka bord till dagsfesten mailar ni till: boka@portdusoleil.se

#upplevsoleil
#getyourbracelet
#notanordinarydayparty
#normalisboring
#portdusoleil

Klicka på länken nedan för att se ett filmklipp från tidigare”Not An Ordinary Day Party”, och kom in i stämningen redan nu.

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige