Out of Office

Vi ses på en high five!

After Work - 20 december 2019

Out of Office

OUT OF OFFICE’S UGLY X-MAS SWEATER PARTY

Fira in julen med dina finaste vänner och kollegor på årets fulaste afterwork. Det finns många bleka kopior därute men vill du ha originalet så skall du bege dig till Trädgår’n 20 dec kl 17.00. Allt du behöver för att delta är en reggad profil i OOOAW-appen. Appen är gratis precis som våra evenemang. Skaffa den här!

SKAFFA DIN EGNA FULA JULTRÖJA!
Köp din egna fula jultröja i Buttericks webbshop och ange ”OOOAW20” för att få 20% rabatt (gäller allt i deras webbshop). 

BOKA JUL(VIP)-BORD
Bord bokas i OOOAW-appen efter era behov och önskemål. Där ser man tydligt pris per person samt totalsumman. Här kan ni även passa på att äta lite julmat för att krydda på julkänslan.
www.oooaw.com/download

SECURE ACCESS-BILJETT
Vill du ha en garanterad plats och slippa vanliga kön till detta spektakel? Skaffa en av våra limiterade Secure Access-biljetter som gäller fram till 19:00.

BLI EN CORPORATE PARTNER
Flytta er julfest med medarbetare/kunder in till oss och ha en egen privat yta med mat, dryck och dekor efter egen budget. För vem har inte tröttnat på det vanliga mossiga julbordet? Det har vi gjort. Läs mer om Corporate Partnerships!

OUT OF OFFICE-APPEN
När du scannar in dig i entrén med OOOAW-Appen får du en stämpel. Efter 5st stämplar för du 1st gratis Secure Access-biljett som ger dig garanterad plats fram till 19.00. Med appen i din hand hittar du även kommande events, sätter ihop ditt egna drinkbord, köper Secure Access-biljetter samt får relevanta jobberbjudanden. Bara bra saker så ett tips är att aktivera pushnotiser. www.oooaw.com/download

SNABB INFO

– Öppettider: 17.00-21.00
– Du måste ha OOOAW-appen för att komma in.
– Fri entré hela kvällen.
– Flera matalternativ finns.
– Strikt 23-årsgräns.
– 100% Kontantfritt.
– Vårdad klädsel. (förutom tröjan då)
– Garderobsavgift 40kr
– Secure Access-biljetter gäller till 19:00.

– Ladda ner appen: http://www.oooaw.com/download
– Terms & Conditions: http://oooaw.com/terms-and-conditions
– Lost & Found: garderob@tradgarn.se

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige