Julshow

Nu kan vi äntligen presentera årets julshow på Trädgår'n 2019 - FJÄLLROCK - en norrländsk julshow! Spelar från 15 november till 14 december!

KÖP BILJETT HÄR!

FJÄLLROCK - en norrländsk julshow! - krogshow Göteborg 

FJÄLLROCK - en norrländsk julshow!

15 november - 14 december

NÄR ADVENT OCH JULETID KÄNNS REGNIG OCH TUNG VILL VI PÅ TRÄDGÅR’N BJUDA DIG PÅ RIKTIG JUL I FORM AV FJÄLLROCK – EN SMAK AV NORRLAND!

Fem av våra bästa artister ifrån norr förmedlar sina hits, influerade av de norrländska vidderna med ren luft, frisk kyla och vit snö – så som vi vill ha julen!

LISA MISKOVSKY
Lisa är en av musiksveriges absolut mest etablerade och största artister och låtskrivare. Hon har bland annat sålt drygt 200 000 album, vunnit två Grammis, erhållit fem Rockbjörnar och medverkat i Melodifestivalen. Det finns tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Förutom egen musik skriver Lisa även för andra artister. Under 2019 åker Lisa på turné med fullt band och i mindre skala. Med sig i bagaget har hon en helt ny repertoar med nyskrivna låtar, som kommer att släppas under 2019.

SANDRA DAHLBERG
Artisten och programledaren Sandra Dahlberg är ett mångsysslande lokalpatriotiskt yrväder från Klimpfjäll som slog igenom i dokusåpan Fame Factory. Efter melodifestivaler och efter att hon har varit hela svenska folkets ”Hej, hej Sommar-Sandra” i sommarlovsmorgon är hon nu vinstutdelare för Postkodlotteriet. Hon har även varit programledare för flertalet program såsom ”Huset fullt med pengar”, Postkodkampen och ett flertal barnprogram. Hon har en gedigen scenvana, är en entertainer uti fingerspetsarna och sjunger en blandning av folkmusik och pop. Hon har även barnföreställningen ”Prinsessan Sandra och Prinskörven”.

ROGER PONTARE
Roger är sannerligen mannen med många musikaliska strängar på sin lyra. Han är en av Sveriges mest omtyckta sångare med en bredd som spänner från jazz, blues och soul till folkmusik och schlager. Förutom att han har släppt uppskattade album som Den stora friheten, Mitt Vinterland
(julskiva) och I vargens spår har han genom åren sjungit med storband, gospelkörer, jazzgrupper, kyrkoturnéer och musikaluppsättningar. Roger Pontare har, förutom Melodifestivalen, medverkat i bland annat TV4:s Körslaget och Stjärnornas stjärna. Mest känd är Roger för att två gånger ha vunnit Melodifestivalen, med Som stjärnorna (1994), tillsammans med Marie Bergman, och med Vindarna viskar mitt namn (2000).

MICKE HOLM
Micke Holm gick rakt genom rutan, in i svenska folkets vardagsrum och hjärtan, när han svepte hem vinsten i TV-programmet ”Talang 2019”. TV-tittarna har hyllat hans insats och i sociala medier beskrivs det att ”en ny stjärna är född”. Men faktum är att det inte var första gången Micke stod på en scen. För många norrlänningar är Holms pipa redan välbekant och hyllad – och nu får även Göteborg ta del av den!

JOHN HOUDI
John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har idag i Norden. Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runtom i världen. John Houdi är magikern, komikern, buktalaren som du sett på Allsång på Skansen, Bingolotto, Go’kväll bland mycket annat. Som skådespelare har han dykt upp i dramakomedier som Lite Som Du, Solsidan och Torpederna. Det var hans flexibilitet och förmåga att kommunicera med en bred publik som gjorde att världsartisten Julio Iglesias valde John som sin opening act på sin europaturné. John är utsedd till Årets Artist i Sverige, niofaldig Nordisk Mästare i trolleri, en av Europas skickligaste buktalare – och älskad av publiken!

MATTIAS BYLUND
Vår kapellmästare och Grammy-vinnare! Vann Årets Album med superstjärnan Taylor Swift. Vi göteborgare känner även igen honom som mångårig kapellmästare för Bingolotto.

UPPLÄGG KVÄLLEN
Dörrarna öppnas och du bjuds till mingel med glögg på vår uteservering. Julmusik och värmen från eldarna ger en mysig start innan ni sätter er till bords. Innan showstart har du smakat vårt välkända julbord med norrländska inslag. De klassiska julrätterna samsas med delikatesser från de djupa norrländska skogarna som du kan välja att skölja ner med ett par ljuva droppar Norrlands Akvavit. Ni kanske till och med vill krydda till det extra och grunda med en Vargtass? Smaklökarna kommer att dansa runt granen av de vällagade klassikerna tillsammans med de norrländska guldkornen älgkorv, renskav och tunnbröd – för att sedan dansa vidare till tonerna av Lisa Miskovsky, Sandra Dahlberg, Roger Pontare och Micke Holm!

KVÄLLEN FORTSÄTTER I SAMMA TEMA SOM SHOWEN, MED MUSIKEN VI ALLA KÄNNER IGEN.
Göteborgs största julefterfest gör ingen besviken och du får en natt att minnas. Ta din kollega, vän eller käraste under armen och se till att kvällen får en perfekt avslutning. Inne i Restauranglokalen är baren öppen för den som är törstig och dansgolvet är redo för dig!
– Efterfesten hos oss är den perfekta avslutningen på er fantastiska helkväll!

TOPPSTUGAN – Nyhet 2019 för er mellan 10-30p!
Vårt mest exklusiva alternativ. Här sitter du och dina kollegor/vänner i egen Chambre Séparée och njuter av vårt fantastiska julbord serverat av er egen servis! När ni kommer serveras välkomstbubbel och tomteluvorna står uppradade. Ni har egen garderob och Toppstugan ligger perfekt placerat en våning ovanför vår restaurang. När maten låtit väl smaka och det är dags för showstart har ni bästa sittplats uppe på vår balkong!
Intresserade av detta paket? Vänligen ring 031-102080 eller mejla oss till boka@tradgarn.se så hjälper vi er att skräddarsy detta upplägg helt efter era önskemål. Möjligheterna är stora och detta blir verkligen en speciell kväll för er!

BILJETTKATEGORIER

• GULD SHOWBILJETT MED JULBORD
Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer.

• SILVER SHOWBILJETT MED JULBORD
Äter i restauranglokalen och ser showen från balkong, ståplats. Placering sker efter bokningsnummer.

• STÅPLATS endast show med kaffe och godis
Ståplats på balkongen. Fri placering.

• TOPPSTUGAN – NYHET 2019!
Vårt mest exklusiva alternativ! Chambre Séparée, egen servis och garderob, välkomstbubbel och tomteluva.
Bästa sittplats är reserverad på balkongen vid showstart. (Endast bokning via boka@tradgarn.se eller 031-102080)

För frågor eller andra funderingar (så som rullstolsplatser) kontakta Trädgår’n på info@tradgarn.se eller ring oss på 031-102080.

Vi är en kontaktfri verksamhet och detta event har 18 årsgräns!

Varmt välkomna till oss i jul!

 

KÖP BILJETT HÄR!
Visa mer