Julshow – Schlager VS Rock

Held Management och A Star Entertainment presenterar årets julshow: Schlager VS Rock - en jul med drag!
Är ni ett företag eller större sällskap? Kontakta salj@tradgarn.se!
Det är högt tryck på biljetter så tveka inte att boka redan idag!

Boka din plats redan idag!

Schlager VS Rock - Julshow och julbord 2021

Schlager eller rock, rock eller schlager? Svart eller vitt? Piff eller puff? Väntan är över, slutligen möts Sveriges största musikgenrer i en episk duell för att äntligen veta vilken som är Sveriges främsta!

OBS! För att kunna delta på detta evenemang krävs det ett vaccinationsbevis samt giltig legitimation efter beslut från regeringen.


Premiär 19 november 2021 och sträcker sig varje helg enda fram till jul!

På ena sidan presenterar vi Team Schlager där vi hittar schlagerdrottningarna Jessica Andersson och Linda Bengtzing som möter Team Rock med The Poodles frontman Jakob Samuel och hårdrocksbandet Lillasyster! Som konferencier och domare presenterar vi stolt TV4 och Bingolottos nya stjärna, the one and only, Stefan Odelberg som bidrar med många skratt, glädje och en dos av magi!

SchlagerRock är årets julshow på Trädgår´n där du som gäst bestämmer vem som vinner duellen mellan Team Schlager och Team Rock! Under kvällens gång så kommer du ha möjlighet att rösta på det teamet som du tycker är bäst som sedan koras som vinnare i slutet av showen.

Kvällarna kommer fyllas med god julmat, läskande drycker, grymma rockdängor och sing-a-long schlagerhits – missa inte denna fantastiska kväll tillsammans med oss!

Team Schlager
Jessica Andersson är mest känd som schlagerdrottning, hon har tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger och vunnit tävlingen en gång. Det som kanske inte lika många vet är att hon började sin karriär som sångerska i ett hårdrocksband.
Linda Bengtzing är inte sämre hon heller med sina sju medverkanden i Mello. Med radiodängor som ”Alla flickor” och ”Jag ljuger så bra” har hon fått Sveriges befolkning att skrika sig hesa vid flertal hemmafester och på dansgolvet.

Team Rock
Jakob Samuel däremot har ett förflutet som medlem i banden Talisman, The Ring och The Poodles. Han var etablerad på rockscenen långt innan han klev in i mellovärlden.
Lillasyster med Martin Westerstrand i spetsen, som tidigare var sångare för det populära hårdrocksbandet Lok, utgör årets husband och förstärker Team Rock med sin starka närvaro.

Konferencier
Stefan Odelberg känd från showen ”En Talk Talkshow” och TV4s ”Bingolotto” har sedan långt tillbaka förbluffat oss med sina komiska trolleriakter och galna upptåg. Vi väntar med spänning om vem han ska kora som vinnare i bataljen mellan Team Schlager och Team Rock i slutet av showen!

Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här definitivt en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och massa schlager helt enkelt.

Välkomna till Trädgår’n för en fantastisk kväll fylld med otrolig musik och härlig stämning!

JULBORD:
Ett klassiskt svenskt julbord med de flestas favoriter!

EFTERMINGEL/EFTERFEST:
Onsdag:
Vid showens slut välkomnar vi er till efterhäng i baren som finns i direkt anslutning till showlokalen med musik och härligt umgänge – den perfekta avslutningen på kvällen!

Torsdag, fredag & lördag:
Vid showens slut bjuder Trädgår’n på After Show-party med mingel, musik och live DJ – den perfekta avslutningen på kvällen! På lördagar ingår även entré till vår nattklubb som öppnar upp 23.00. Välkomna till en helkväll på Trädgår’n!

Åldersgräns: 18 +

BILJETTINFORMATION:
Boka dina platser redan idag: HÄR!
För mer info om biljetter och datum: HÄR!

Är ni ett företag eller sällskap på över 10 personer?
Vänligen kontakta salj@tradgarn.se eller ring 031-10 20 85 så hjälper vi er vidare på bästa möjliga sätt!

Hoppas att vi ses i jul!


Avbokningsvillkor:
– 45 SEK /styck
– Måste köpas i samband med biljettköp, kan ej köpas till i efterhand.

– Köp så många avbokningsskydd som önskas/behövs.  Behövs ej till varje person om detta inte önskas.

Detta gäller vid köp av avbokningsskydd:

Ersättningsvillkor vid av- eller ombokning mindre än 30 dagar men mer än 48 timmar före föreställningen:
Fri avbokning/ombokning  tillåts i de fall kunden rimligen inte kan gå på föreställningen p.g.a. oförutsedd händelse. Beroende på anledning krävs läkarintyg/polisanmälan.

Ersättningsvillkor vid av- eller ombokning mindre än 48 timmar före föreställningen:
Vid av- eller ombokning mindre än 48 timmar före föreställningen lämnas ingen ersättning och biljetten går inte heller att boka om.


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens uppdaterade regler och krav. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Boka biljett idag!