Skepta – Ignorance Is Bliss Tour

Biljetter finns nu till försäljning!

Nightclub - 6 november 2019

Skepta – Ignorance Is Bliss Tour

SKEPTA Ignorance Is Bliss Tour kommer till Göteborg och Trädgår’n onsdagen den 6 november!

Just nu högaktuell med albumet “Ignorance Is Bliss” ger sig Skepta ut på en europaturné med stopp i Göteborg den 6 november.

2016 var ett lysande år för den brittiska grimescenen. Efter ett par år av stagnation släppte Skepta sitt fjärde album ’Konnichiwa’ – en kompromisslös attack på etablissemanget och utan tvekan ett av decenniets allra mest angelägna grimealbum. En urbrittisk, rå urladdning där den hungriga Tottenhamrapparen Skepta med minutiös precision visar precis hur bra grime kan vara. Numera är genren inte bara en angelägenhet för underjorden och trots Skeptas fortsatta oberoende så huserar nya albumet ’Ignorance Is Bliss’ på topplistor världen över. Missa inte när denna levande legend kommer till Göteborg för en efterlängtad spelning på Trädgår’n 6 november.

Tack och lov verkar inte framgången och det bredare engagemanget ha stulit något av den hunger och det patos som en gång placerade Skepta på grimetronen. Albumet ’Ignorance Is Bliss’ som släpptes tidigare i år är nämligen precis lika relevant, musikaliskt och argsint oberoende som föregångaren. Även om musiken är aningen mer färgsprakande och ämnena nu även inkluderar frågor som det egna faderskapet, så är albumet en fullträff och ytterligare en injektionsspruta i den nu vitala brittiska grimescenen. Missa inte för allt i världen inte när Skepta svänger förbi Göteborg!

BRA ATT VETA:
Ålder: 18+
Datum: Onsdag 6 november
Plats: Nya Allén 11
Biljett: 410:- (inkl. serviceavgift)

Tider:
Trädgår’n öppnar: 19.00
Shorty: ca 20.00
Bennett: ca 20.25
Skepta: ca 21.00

För upphittat maila:
upphittat@tradgarn.se

 

Varmt Välkomna!

Buy ticket

Organizer

Location

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige