Nazareth

support SPARZANZA

Concert - 21 september 2019

Nazareth

Legendariska Nazareth gästar Trädgår’n i Göteborg under deras 50 års jubileumsturné.

Det började med pubspelningar i hemlandet Skottland, nu är de ett av världens största rockband. I september kommer de till Göteborg för en spelning på Trädgår’n där de kommer att framföra deras hitlåtar.

Nazareth formades för 50 år sedan och har under tiden skapat superhits så som ”Dream On”, ”Hair of the Dog”, ”This Flight Tonight” och tidlösa ”Love Hurts”. Totalt har de sålt över 20 miljoner album och vid slutet av 2018 släpptes deras 24:e album ”Tattooed on my Brain”. Albumet är ett av de mest hyllade genom hela deras karriär.

“Nazareth have come up with their best album in years. They’ve developed a sound that’s fresh, showing that modern Nazareth has a real purpose”.
– Classic Rock magazine

Supportband
SPARZANZA
Med mer än 20 år i branschen har SPARZANZA förvärvat sig ett gediget namn på den Skandinaviska rockscenen. Med tusentals sålda album, över 25 miljoner streams på Spotify, närmare 70 000 följare i socialamedier utgör Sparzanza ett av de starkast befästa Svenska Hårdrrock/metalbanden i modern tid, Skandinavien!

 

INFO:
Restaurang & insläpp: 18.00
Sparzanza: 19.30
Nazareth: 20.45
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 425:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

 

Buy ticket

Organizer

Location

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige