POWERWOLF

Biljetter finns nu till försäljning!

Concert - 17 november 2019

POWERWOLF

Powerwolf och Gloryhammer till Sverige

 

Det tyska power metal-bandet Powerwolf kommer i höst till Sverige för två konserter tillsammans med skotsk-schweiziska Gloryhammer.

16 november: Stockholm, Fryshuset Arenan

17 november: Göteborg, Trädgår’n

Powerwolf är ett av de mest populära nyare power metal-banden. De slog igenom 2013 med albumet “Preachers Of The Night” som gick in på förstaplatsen på den tyska albumlistan. De har vid ett flertal tillfällen spelat inför utsålda hus i Sverige. Även runt om i Europa har de gjort utsålda turnéer och de har headlineat flera av de europeiska hårdrocksfestivalerna. Förra året släpptes den senaste plattan “The Sacrament Of Sin” och nu är det dags för dem att ännu en gång glädja den europeiska publiken med en turné.

Gloryhammer som består av medlemmar från Skottland och Schweiz. Bandet bildades av Alestorm-sångaren Christopher Bowes men består framför allt av schweiziska musiker. Här bjuds på storslagen symfonisk power metal av allra högsta kvalitet.

I höst är det alltså dags för de här två banden att göra en gemensam turné som kommer att bli rena drömmen för power metal-fans. Den här turnén vill man inte missa om man gillar power metal!

INFO:
Tid: 18.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 395:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18:00

Varmt välkomna!

 

 

Buy ticket

Organizer

Location

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1