Badjävlar – Väst

Återigen samlas några av Sveriges främsta komiker för att bidra med kiknande skratt och en fantastisk kväll på Trädgår'n! Detta är en kväll ni sent vill missa!

Evenemang - 4 augusti 2016

Badjävlar – Väst

Badjävlar utökas:
15 av Sveriges största komiker på standupturné i sommar

När standupturnén Badjävlar återvänder för sjunde året i rad är det i en kraftigt utökad form. Årets sommarturmé delas upp i två delar – en i sydöstra Sverige och en på västkusten. Soran Ismail och Henrik Schyffert följer med på båda delarna och har på västkusten sällskap av Fredrik Lindström, Nour El Refai, David Batra, Emma Knyckare, Magnus Betnér och Peter Apelgren. I sydöst uppträder de tillsammans med Özz Nûjen, Ann Westin, Robin Paulsson, Måns Möller, Thomas Järvheden och Hasse Brontén. “Badjävlar syd” har premiär i Västervik 23 juli och ”Badjävlar väst” i Falkenberg den 30 juli.

“Badjävlar” är vid det här laget en väletablerad tradition. Kombinationen sensommarkvällar och en standup-show där Sveriges humorelit turas om på scen har i sex års tid gjort succé.

– En av anledningarna till att ”Badjävlar” fungerar så bra är säkert för att alla inblandade har så roligt. De utsålda showerna är bevis för att publiken har kul och uppskattar traditionen. Dessutom vill komikerna som är med fortsätta göra turnén år efter år, säger Cecilia Stenborg, producent på CS Nöje.

För första gången åker ”Badjävlar” på två turnéer – en i sydöstra Sverige och en på västkusten. Den 4 augusti tar vi varmt emot gänget som underhåller i väst för en oförglömlig standup hos oss på Trädgår’n!

För mer info besök Badjävlar.

Badjävlar är ett utomhusevenemang!

– Handikapplatser bokas via 0480-421010, 077- 170 70 70 eller Biljettombud. Ledsagare går fritt, behöver ej biljett.
– Gruppbokningar samt övriga frågor ring 0480 – 42 10 10

SNABB INFO:
Ålder: 18 år
Pris: 425 kr
Dörrarna öppnas: 17:00
Showstart: ca 20:00

Alla platser säljs som ståplats!

495x400_BJ16-NY

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige