Gyllene Tider – OFFICIELL FÖRFEST PÅ TRÄDGÅR’N 5 augusti

Evenemang - 5 augusti 2023

Gyllene Tider – OFFICIELL FÖRFEST PÅ TRÄDGÅR’N 5 augusti

I sommar har Trädgår´n tillsammans med LiveNation sommarens officiella förfester på vår fantastiska uteservering innan konserterna på Ullevi.

Kom i rätt stämning inför Gyllene Tider konserten på Ullevi med härlig mat i vår restaurang, god dricka och kanonmusik – den perfekta förfesten!

För er som är mer hungriga och föredrar att sitta ner i ett samlat sällskap rekommenderar vi att boka plats i vår restaurang. Observera att restaurangen är inomhus. Boka bord i restaurangen via Caspeco på länken nedan, för hjälp vid bokning kontakta oss på boka@tradgarn.se.

För er som föredrar att mingla och äta något lättsammare har vi flera barer på vår stora uteservering samt chans att köpa pizzaslice i vår Pizzabar.

INFORMATION:
Plats: Trädgår’n, Nya Allén 11
Ålder: 18+
Tid: Trädgår’n öppnar kl 13:00–19:00
(Restaurangen öppnar kl 15:00.)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang inför konsertstart!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetarisk/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda!

Pris: 259 kr/person

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige