Göteborg Film Festival Open Air – specialöppet 14/8

Specialöppet i samband med utomhusbio i Trädgårdsföreningen!

Evenemang - 14 augusti 2019

Göteborg Film Festival Open Air – specialöppet 14/8

Under två kvällar – den 14 och 15 augusti – arrangerar Göteborg Film Festival filmvisningar under bar himmel i Trädgårdsföreningen!

Precis som på många andra offentliga platser är det inte tillåtet att dricka alkohol i Trädgårdsföreningen. För er som ändå vill ta ett glas och en bit mat innan filmen öppnar vi upp vår fantastiska uteservering i samband med utomhusbion så att ni kan avnjuta svalkande dryck och högklassig mexikansk streetfood innan filmvisningarna. Matkonceptet på uteserveringen heter Mexicano och är utvecklat av killarna bakom populära Grano – Thomas Sjögren (vinnare av kockarnas kamp 2018 och årets kock 2015), Christoffer Sjögren och Andreas Östlund.

Filmerna som kommer att visas är två av förra årets mest prisade och hyllade filmer, A Star Is Born och The Favourite. Tillsammans fick de 18 nomineringar vid årets Oscarsgala. Som förfilmer till dessa storfilmer blir det två av de senaste årens vinnare i Göteborg Film Festivals kortfilmstävling Startsladden.

INFO:
Tider: Trädgår’ns uteservering har öppet från kl 18.00 till och med filmstart kl 21.00.
Pris: Gratis inträde
Plats: Nya allén 11
Ingång: Via parken, synligt från bioduken

Programmet för Göteborg Film Festival Open Air 2019:

14 augusti

18:30 uppladdning, picnick och DJ.
20:30 visas åttafaldigt Oscarnominerade A Star Is Born av Bradley Cooper. Som förfilm visas Min börda av Niki Lindroth von Bahr. Min börda vann Startsladden 2017.

Göteborg Film Festival Open Air är ett gratis arrangemang av Göteborg Filmfestival.
Det görs i samarbete med Trädgårdsföreningen och genomförs med stöd av Göteborgs Stad.

Hoppas vi ses!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige