Not an Ordinary Dayparty #1 – 3 JUNI

Evenemang - 3 juni 2023

Not an Ordinary Dayparty #1 – 3 JUNI

Port Du Soleil tillsammans med Hive, Dandy och I AM bjuder in er till en av de roligaste dagarna på sommaren.– I AM x NOT AN ORDINARY DAY PARTY #1 2023

 

Biljetterna släpps i Shuffle Group appen tisdagen 2 maj kl 09.00

 

Nu äntligen är väntan över och det är dags för årets största och roligaste dagsfest med Port Du Soleil. Våra mytomspunna dagsfester har blivit bättre och större för varje år, och vi kan lova att den här gången kommer vi att överträffa alla förväntningar. Förra årets fester var helt magiska, men i år kommer det bli ännu större, ännu fetare och ännu mera fest.

Lördagen 3e juni är det Port Du Soleils uteservering som gäller. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen. Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 18.00.

Alla gillar en dagsfest så vi i personalen på Port du Soleil vill bjuda in dig till en inte så vanlig sådan. En dagsfest som vi kallar för #notanordinarydayparty.
Alla ni som fått uppleva tidigare dagsfester på Port Du Soleil vet att nästan vad som helst kan hända. Allt från mänskliga djur, till pensionärer som sprutar champagne, till pingisbord, till konfetti, en del kolsyrerök, och clowner som bankar i takt på soptunnor.

Men den här gången vill vi tillföra ännu mera galenskap. Håll ögonen öppna för mer info som kommer den närmsta tiden.

Konceptet är enkelt: kom som du är och låt dig vaggas in i den feststämning som stegras mer och mer med tiden. Den här gången kommer vi även att ha öppet inne i nattklubben. Där kan man även boka bord och dansa sig glad som i sin vanliga ordning. Vi har helt enkelt festsäkrat lördagen 3e juni.

 

INFORMATION:
Datum: 3 juni
Tid: 13.00 – 18.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n
Ålder: 23 årsgräns
DJ´s: Toomanylefthands & TBA

För att boka bord till dagsfesten mailar ni till boka@portdusoleil.se

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige