Not An Ordinary Dayparty – Mr French Takeover

Fjärde och SISTA dagsfesten för i år! Missa inte denna fartfyllda dagsfest där allt kan hända!

Evenemang - 11 augusti 2018

Not An Ordinary Dayparty – Mr French Takeover

PORT DU SOLEIL i samarbete med PERONI presenterar stolt – NOT AN ORDINARY DAYPARTY tillsammans med våra vänner från Stockholm MISTER FRENCH

Vad är Way Out West utan dagsfester? Och vad är en dagsfest utan Not an Ordinary Dayparty? Lördagen 11e augusti är det dags att öppna upp Port Du Soleils gröna Terrass och välkomna er alla till ännu en galen dagsfest man inte glömmer bort i första taget.

Våra mytomspunna dagsfester har, som alla vet, blivit bättre och större för varje år, och för att få upp festligheterna ytterligare en nivå har vi valt att samarbeta med våra vänner från Stockholm, Mister French. De kommer att göra en klassisk take over där de tar över showen och ger dagsfesten deras egen twist.

Lördagen 11e augusti är det Port Du Soleils uteservering som gäller. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen.

Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 18.00.

Alla ni som fått uppleva tidigare dagsfester på Port Du Soleil vet att nästan vad som helst kan hända. Allt från mänskliga djur, till pensionärer som sprutar champagne, till pingisbord, till konfetti, en del kolsyrerök, och clowner som bankar i takt på soptunnor. Men den här gången vill vi tillsammans med Mister French tillföra ännu mera galenskap.

Dagens artister är:
TBA

Konceptet är enkelt: kom som du är och låt dig vaggas in i den feststämning som stegras mer och mer med tiden.

INFO:
Vart: Port Du Soleil, Trädgår’n, Nya Allén 11
Tid: 13.00- ca 18.00
När: 11 augusti
Hur: Med ditt allra bästa partyhumör!

För att boka bord till dagsfesten mailar ni till boka@portdusoleil.se eller ring/smsa 0705-818882.

För inträde gäller det att köpa en biljett i vår app ”Port Du Soleil”.

Klicka på länken nedan för att se ett filmklipp från tidigare ”Not An Ordinary Day Party”, och kom in i stämningen redan nu.

Not an Ordinary Dayparty 2017 #1

Lifegoals 💕= Partying during the day till you drop! See you next dayparty, july 29th. #portdusoleil #notanordinarynightclub #notanordinarydayparty #upplevsoleil #normalisboring #welcometothemadness🎥 Niklas Hansson

Publicerat av Port Du Soleil Tisdag 18 juli 2017

#misterfrench
#upplevsoleil
#getyourbracelet
#notanordinarydayparty
#normalisboring
#portdusoleil

Med Vänliga Hälsningar
Port Du Soleil och Mister French

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige