Port Du Soleil – Not an Ordinary Dayparty #3

Early Birds finns nu till försäljning!

Evenemang - 27 juli 2019

Port Du Soleil – Not an Ordinary Dayparty #3

Port Du Soleil presenterar stolt Not an Ordinary Dayparty #3 – Tillsammans med I AM Rosé bjuder vi in er till en av de roligaste dagarna på sommaren!

Nu äntligen är väntan över och det är dags för årets största och roligaste dagsfest med Port Du Soleil. Våra mytomspunna dagsfester har blivit bättre och större för varje år, och vi kan lova att den här gången kommer vi att överträffa alla förväntningar. Förra årets fester var helt magiskt, men i år kommer det bli ännu större, ännu fetare och ännu mera fest. I år kan vi i och med vår vackra uteservering, ha fler besökare samt större utrymme att dansa och festa tillsammans i.

Lördagen 27 juli är det Port Du Soleils uteservering som gäller. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen. Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 18.00.

Vi älskar vår underbara och gröna Terrass, så varför bara ha tillgång till den på kvällarna, när man kan stöka till det ordentligt på dagen när solen steker på. Alla gillar en dagsfest så vi i personalen på Port du Soleil vill bjuda in dig till en inte så vanlig sådan. En dagsfest som vi kallar för #notanordinarydayparty.

Alla ni som fått uppleva tidigare dagsfester på Port Du Soleil vet att nästan vad som helst kan hända. Allt från mänskliga djur, till pensionärer som sprutar champagne, till pingisbord, till konfetti, en del kolsyrerök, och clowner som bankar i takt på soptunnor. Men den här gången vill vi tillföra ännu mera galenskap. Håll ögonen öppna för mer info som kommer den närmsta tiden.

Konceptet är enkelt: kom som du är och låt dig vaggas in i den feststämning som stegras mer och mer med tiden. Den här gången kommer vi även att ha öppet inne i nattklubben. Där kan man även boka bord och dansa sig glad som i sin vanliga ordning. Vi har helt enkelt festsäkrat lördagen 8e juni.

BRA ATT VETA:
När? Lördagen 27 juli från 13:00 till ungefär 18:00.
Var? Port Du Soleils Terrass
Hur? Med ditt allra bästa partyhumör!

DJs
TBA

BILJETTER
Tänk på att platserna är begränsade. Endast biljetter eller band gäller.
För att komma in gäller det att :

1. Ladda ner vår app ”Shufflegroup”
2. Skapa användarkonto
3. Köp din biljett till Dagsfesten 27 juli
Early Birds finns nu till försäljning!
Regular Tickets släpps onsdagen 10 juli kl 12.00

Se ett filmklipp från tidigare”Not An Ordinary Day Party” nedan, och kom in i stämningen redan nu.

Port Du Soleil 2017 – Not an Ordinary Dayparty

Dagsfester är vi ganska bra på, vissa kanske till och med skulle säga att vi är bäst på det. Nu på lördag den 12e augusti har ni chansen att få uppleva en dagsfest där proffsen från Stockholm, Mister French, kommer och gästar oss här på västkusten. Stans största dagsfest nu på lördag låter ju inte fel. Kolla in filmen och få en lite inblick på hur det kan se ut. #portdusoleil #notanordinarydayparty #misterfrench

Publicerat av Port Du Soleil Måndag 7 augusti 2017

För att boka bord till dagsfesten mailar ni till boka@portdusoleil.se

#upplevsoleil
#notanordinarydayparty
#normalisboring
#portdusoleil

För upphittat:
upphittat@tradgarn.se

För bordsbokning:
boka@portdusoleil.se

Adress:
Trädgår’n
Nya Allén 11


Välkomna önskar personalen på Port Du Soleil

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige