Soul Kitchen Premiär

Soul Kitchen är ett funk-doftande livegig-deejay-kök där vi kokar ihop de bästa "musikrätterna". Häng med på ett svängigt värre evenemang där favoriterna musik och mat slår sina kloka huvuden ihop!

Evenemang - 7 juli 2016

Soul Kitchen Premiär

ERA TORSDAGAR I JULI STAVAS SOUL!

Förra året gav Soul/Funk årtiondes upplevelse på Trädgår’n när vi presenterade en drömlik artist line-up med The ZAPP Band , The Brand New Heavies, Eric Gadd, Trevor Nelson och Emrik Larsson. Nu plockar vi upp det där vi lämnade det, så skriv upp Torsdagen den 7:e Juli i ditt kalender.

Vi är stolta att kunna presentera Soul Kitchen Summer Edition på just Trädgår’ns stora uteservering! Vi har satsat stenhårt på att bygga den skönaste uteserveringen i stan, utrustad med bland annat ett stort dansgolv samt ett stort LED skärm som visar Soul Train och annat klassiskt Soul/Funk relaterat material. Ni kommer njuta av våra Souliga drinkar under öppen himmel i ett utav Göteborgs finaste parker, ackompanjerade av grooves som får själen att må bra.

Dörrarna öppnar 17:00 och vi kör vidare in till de små timmarna. Oavsett om ni vill komma tidigt och börja kvällen med lite mat eller komma lite senare runt 23:00 så har ni möjligheten att göra så.

Vi kör ”Funky deals” i baren mellan 17-20. Trädgår’ns restaurang kommer också vara öppen.

På premiär kvällen spelar Soul Kitchen’s egna ”Musik kock” Dj Finest ihop med Susanne Svensson. Soul, Funk, Acid Jazz & Disco i överflöd helt enkelt. Hjärtligt välkomna!

SNABBINFO:
Tid: 17-02
Pris: Gratis entré till 22.00 därefter 80:- i dörren

OBS: Om vädret inte är på vår sida så flyttar vi in i Trädgår’ns stora festlokal.

Vi ses!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige