SPÖKJAKT PÅ TRÄDGÅR’N (LIVE)

"Vissa kallar det Spökjakt, vi kallar det paranormal utredning"

Spökjakt på Trädgårn
Evenemang - 14 maj 2021

SPÖKJAKT PÅ TRÄDGÅR’N (LIVE)

SPÖKJAKT PÅ TRÄDGÅR’N

LaxTon Ghost Sweden grundades 2014 av bröderna Tony och Niclas och är idag Sveriges främsta paranormala utredare. Med en Kristallen vinst i bakfickan för TV programmet ”Spökjakt” med Jocke och Jonna på Discovery+ och hundratusentals fans som följer deras dokumentation av påstått hemsökta platser kommer de nu att utreda TRÄDGÅR’N.
LaxTon är just nu aktuella i podden ”Spökjakt på riktigt”, P1 Dokumentären ”Spökjägarna”, Sveriges första Hemsökta Museum samt Spökjakt (LIVE).

LaxTon kommer nu att undersöka TRÄDGÅR’N i Göteborg, där viss personal påstått att det spökar och händer konstiga saker som inte riktigt går att förklara. Trädgår’n byggdes till en början i form av ett café år 1858 och har sedan dess bytt ägare, struktur och storlek. Trädgår’n har under dessa år också brunnit ned två gånger för att sedan byggas upp igen. Idag är det en arena för event, konserter, restaurang och nattklubb mitt i Göteborg och precis intill Trädgårdsföreningen och den gamla Vallgraven.

 

Historia
LaxTon – Allt började 1988 i hemstaden Kiruna då Tony Martinsson och Niclas Laaksonen var med om en tragisk händelse i släkten. Efteråt skedde en rad oförklarliga händelser som väckte brödernas intresse för det paranormala och frågan ”finns spöken?”. Sedan 2014 driver de LaxTon Ghost Sweden och använder uteslutande teknisk utrustning för att dokumentera paranormal aktivitet på några Sveriges mest kända hemsökta platser. Namnet härstammar från Niclas “Laxen” Laaksonen och Tony Martinsson.

”Den stora frågan är om det finns liv efter döden – därför gör vi det här!”

 

Oavsett om du tror på spöken eller tillhör den mer skeptiska skaran så är du välkommen på detta digitala evenemang, där du får följa med på en paranormal utredning LIVE från TRÄDGÅR’N i Göteborg. 

Som gäst kommer Lennie Hansson från Big Brother bland annat att vara med under livesändningen.

 

 

INFORMATION

Datum: 14 maj 2021
Tid: 21.00 – 00.00
Plats: Onlineevenemang LIVE från TRÄDGÅR’N
Pris: 149 kr
Biljettköp: Biljetter finns tillgängliga

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige