SVT:S SOMMARKVÄLL MED RICKARD OLSSON

Evenemang - 13 augusti 2015

SVT:S SOMMARKVÄLL MED RICKARD OLSSON

Välkomna till inspelningen av SVT:s Sommarkväll med Richard Olsson. SVT spelar in på restaurang Trädgår’n i Göteborg och vårt mål är att skapa en så trevlig stämning som möjligt och det vill vi göra tillsammans med er som publik! Inspelningarna kan fungera både som en trevlig After Work och som en skön och somrig kvällssysselsättning.

Vi har många roliga gäster som till exempel Måns Möller, Ernst Billgren, Alice Bah Kuhnke, Ann Heberlein, Johan Rheborg, Fredrik Reinfeldt, Bodil Malmsten, Carolina Neurath, Lasse Åberg, Rachel Brathen (Yoga Girl), Joel Alme, Sofia Karlsson, Thomas Di Leva, José Gonzalez, Ulrik Munther, Molly Sandén, Darin och Ola Salo.

GÄSTER 13 AUGUSTI

Ola Salo
Ane Brun
Bodil Malmsten
Lasse Åberg
Ankan Johansson
Mikaela Laurén
Fredrik Reinfeldt
Rachel Brathen

På Sommarkvälls Facebook-sida ”Sommarkväll med Rickard Olsson” kommer vi lägga upp evenemang varje vecka för enskilda program med mer detaljerad information, men om ni vet att ni kan något av datumen så råder vi er att boka in er redan nu!

Som publik är man välkommen kl 18.45- ca 21.30 alla datum förutom 13/8 då det är 17- ca 19.50 som gäller.

Datum: 9 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli, 6 augusti och 13 augusti.

För intresseanmälan för bokning skickar ni ett mail med namn, mobilnummer, antal personer som vill komma och åldrar i sällskapet till publiksommarkvall@svt.se, så återkommer vi med bekräftelse!

Hoppas vi ses på inspelning!

Välkomna önskar Trädgår’n & SVT

För övriga frågor ring Trädgår’n på 031-102080

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige