THE MELODY HIT PARADE

Evenemang - 27 december 2014

THE MELODY HIT PARADE

En helvild, galen, sprudlande och retoriskt överraskande musikalisk talkshow med Göteborgs vassaste storband och en av Sveriges absolut skickligaste sångare som tillsammans med en hemlig gäst och ett pärlband av tidernas kändaste paradnummer framförda i gnistrande storbandsarrangemang som förvandlar mellandagarna till ett musikaliskt äventyr i bästa Las Vegas stil.

OSKAR BLY
Sångare med stort S och med en osannolik bredd såväl i sitt vokala som konstnärliga register. Utbildad vid Teater och Operahögskolan i Göteborg och de senaste decennierna verksam artist på teater- konsert- musikal och operascenen både i Sverige och internationellt med uppdrag på alltifrån Dramaten och Drottningholmsoperan till Hamburger Börs och Gotham Hall i New York.

Verksam de senaste åren som operasångare i Milano och New York och nu hemma i Sverige i denna nya musikaliskt gränslösa krogshow tillsammans med West Coast Big Band. Oskar är även aktuell som en av artisterna i sommarens Diggiloo-turné som gästar Trädgårn lördag den 13 juni 2015.

WEST COAST BIG BAND
Ett nybildat, välklätt och ytterst spelskickligt storband från Göteborg med handplockade musikaliska artister från den absoluta jazzeliten som bemästrar de flesta musikstilar och som på kort tid skapat stor respekt hos både artister och musiker över hela landet.

Bandet har redan hunnit ackompanjera en av jazzens stora trumpetare James Morrison, gett kritikerrosade tributekonserter till kompositören Maria Schnieder samt spelar frekvent upp till dans för dansanta företag och turnérar som ackompanjatörer till framstående musiker som bl.a. trumpetaren Lasse Lindgren i en uppskattad serie konserter.

West Coast Big Band är denna kväll under ledning av legendariske bandledaren Johnny Olsson som de senaste 25 åren ägnat sig åt att ackompanjera cirka 200 av landets kändaste artister med sitt egna storband på alla tunga scener värda namnet.

Boka dina biljetter här: http://www.ticnet.se/event/359333
Showbiljett 295kr
Mat & Showbiljett 495kr

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige