FRAMFLYTTAD – 1. Cuz & Greekazo + Friends

Nattklubb - 13 mars 2020

FRAMFLYTTAD – 1. Cuz & Greekazo + Friends

Meddelande från arrangören Acapella Agency

”Tyvärr måste vi meddela att eventet inte kommer att arrangeras som planerat. Vi som arrangörer vill inte bidra till ökad spridning av Coronaviruset och vi följer regeringens direktiv om begränsningar av folksamlingar. Därför kommer eventet 1.Cuz & Grekazo + Friends att skjutas fram!

Ni som redan har köpt biljetter behöver inte oroa er, dessa kommer gälla för det nya datumet och skulle det inte passa just dig så kommer en återbetalning av hela beloppet ske.

Vi beklagar denna tråkiga nyhet och hoppas ni har förståelse för vår handling, hoppas även att ni väljer hålla ut till nya datumet kommer och att vi ses i Trädgår´n för en ännu fetare show än vad vi hade planerat!

Nytt datum kommer inom kort.”

 


 

Acapella Events Presenterar 1. Cuz + Friends live på Trädgår’n 

1. Cuz slog igenom hårt ifjol med låten ”Akta Mannen”, och sen dess släppt flera nämnvärda hits. I november släppte han albumet ”1 ÅR” som toppade albumlistorna och innehöll bland annat låtarna ”Räkna mina dagar” med Einár och ”Försent” tillsammans med Greekazo.

Greekazo är en av svensk hiphops nya genombrott och slog igenom med låten ”Hot Spot” som i skrivande stund har 21 miljoner(!) streams, och har sedan dess släppt låtar som ”Sprayad” och ”Ice Cream”, som likt alla hans andra släpp, tagit sig stabila placeringar på topplistorna.

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige