AIYA NAPA & MAGALUF REUNION

Nattklubb - 14 november 2015

AIYA NAPA & MAGALUF REUNION

TRÄDGÅR’N SATURDAYS – LÖRDAG 14 NOVEMBER – CHARTER REUNION – UTLOTTNING AV 2 RESOR TILL AYIA NAPA ELLER MAGALUF VÄRDE 12500:- SAMT EN BARTENDERKURS VÄRDE 11995:-

Nu på lördag förvandlas Trädgårn Saturdays till en Charterfest. Har ni hört talats om Magaluf, Ayia Napa så vet ni exakt vad vi menar. Vi ger er en varm sommarfest mitt i kyliga november.

DELTA I VÅRA TÄVLINGAR MED FINA PRISER

1. Vi kommer lotta ut 2 resor till ett värde av 12500 kr, där vinnarna kommer få välja resmål till Ayia Napa eller till Magaluf. För att vara med i tävlingen skriver man upp sig på wallen och på lördag dras de lyckliga vinnarna. ( Nordic Invasion står för resorna )

2. 50 st resecheckar kommer ges bort till de 50 första gästerna. (värde 500 kr st)

PARADISE HOTEL deltagarna Erica Freij, Chris Mercado, Marcos Antonio Coleto Guevara, Sofie & Emelie Tornström och Emelie Dikriksson från årets säsong gästar oss denna lördag och ska visa hur man festar till det på en nivå vi sällan skådat.

Personal från succéserien Ex On The Beach kommer finnas på plats och de söker nu nästa säsongs stjärna, vem vet du kanske är den lyckliga.

Vi har ett antal DJ´s denna afton från Magaluf & Ayia Napa. Dj Roscoe, Stenstroems, Linus Oregran, Charlie S, Cruz Meza och Linus Oregran är några utav dem som gästar dj-båsen.

Som ni märker kommer denna kväll gå i värmens tecken. Vi vill ge er en upplevelse där vi glömmer bort denna tråkiga kalla tid i Göteborg och upplever en fest som väcker liv i alla våra utomlandsfantasier.

Trädgårn Saturdays är ett koncept där vi utnyttjar Trädgårns lokal till fullo, för att kunna ge er den absolut perfekta utekvällen. Varje lördag ska inte vara sig lik den innan men vårt mål är desamma, att ni ska kunna vandra hem med ett leende och besöka oss nästa lördag igen.

För bordsbokning maila emanuele@tradgarn.se

Tid: 23-05
Plats: Trädgårn
Datum: Lördag 14 november

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige