Central Cee (UK) LIVE

Biljetter finns nu till försäljning!

Nattklubb - 26 november 2021

Central Cee (UK) LIVE

Med megahits som ”Loading”, ”Commitment Issues” och ”Day In The Life” så har Central Cee befäst sin ställning som en av Storbritanniens största Drill/Hiphop stjärnor. Den 26 November så kommer han för en exklusiv spelning på Trädgår’n i Göteborg!

Central Cee växte upp i och runt Shepherds Bush, omgiven av rikedomen av musik och kulturhistoria, han har hittat ett syfte för sig själv som speglar samhället runt honom. Efter att aldrig ha missat en karneval har den miljön spelat en nyckelroll i hans musikaliska uppväxt och bakgrund.
I ett förhindrade år så har Central Cee fått sitt namn hörd internationellt, där han genererat miljontals streams på både Youtube och Spotify samt skapat en stark närvaro på TikTok. Day In The Life, hans första utgåva för året, ser Central Cee leverera kommentarer om livet som han levde samtidigt som han visar sitt grime-flow över en melodisk, pianoledd drillbeat.

Central Cee har haft flertalet samarbeten med stjärnor runt om i Storbritannien som bland annat Fredo, Blanco & Tion Wayne. Dessutom har han även medverkat med den globala popstjärnan Ed Sheeran i remix av låten “Bad Habits”.

INFORMATION:
Datum: Fredag 26 November 2021
Tider: 23:00 – 03:00
Ålder: 18+

Biljetter:
Standard: 350:- (inkl serviceavgift)
VIP-biljett: 500:- (inkl serviceavgift)

OBS: VIP- biljett krävs för att kunna boka bord!
Bordsanmälningar går via: baransvarig@tradgarn.se

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige