DANI M / ASME / EINAR / DREE LOW / 1. CUZ / REYN / Superti

Blir en grym kväll med massvis med hippa artister!

Nattklubb - 16 mars 2019

DANI M / ASME / EINAR / DREE LOW / 1. CUZ / REYN / Superti

Acapella Agency presenterar:

DANI M / ASME / EINAR / DREE LOW / 1 CUZ / REYN / SUPERTI

Einar har tagit Sverige med storm med sin singel ”Katten I Trakten”. Den senaste singeln har på en månad streamats 5 miljoner gånger (!!) och har haft en stadig 1:a placering på Sverigetopplistan. Spelningen den 16 mars blir första gången Einar uppträder i Göteborg!

Dree Low, som nyligen släppte sin EP ”Hasta Mañana” är högaktuell med de senaste singlarna ”Tänk Noga”, ”VA” och ”Beef”. Dree Low förmåga att kombinera seriösa texter med catchiga melodier leder ofta till allsång.

1. Cuz som är bakom låtarna ”Akta Mannen” och ”Swedens Most Wanted”, samt även har medverkat på Dree Low’s ”Tänk Noga Remix” och ”Beef”. Även detta blir första gången mannen med masken uppträder i Göteborg.

Reyn skriver texter som träffar en i hjärtat med personliga historier, upplevelser och drömmar. Med hoppfulla melodier, en ikonisk look och en stark vision – så är Reyn här. Debutsingeln “Lowkey” mottogs med flera miljoner streams, hiphop-Sveriges hyllningar och B-rotation på P3. Där efter följde Hagsätra-artisten upp debutsuccén med singeln “Cartier” och det senaste släppet ”När Mörkret Faller”

Superti, även känd som Prodotto Di Superti, behöver inte en större introduktion efter att han vann årets producent på Grammis-galan i år. Han är även bakom Dani M’s album ”Pusher” och ”Pusher 2”.

INFO:
Åldersgräns: 18 år
Plats: Nya Allén 11, Trädgår´n
Tid: 23-04
Biljettpris (förköp): 250 kr (ex serviceavgift)

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1