DANI M WITH FRIENDS

Nattklubb - 1 januari 1970

DANI M WITH FRIENDS

RedLine Independent presenterar stolt:

DANI M with friends
LABYRINT, LINDA PIRA, KALIFFA och DENZ (Live) på scen!

Förköpsbiljetter hittar ni på tickster: http://www.tickster.com/sv/events/6u7299tuw3pbhny/2016-03-24/dani-m-labyrint-linda-pira-kaliffa-denz-live

Kaliffa :

Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa har onekligen gjort ett stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Vi har tidigare, utöver Hoffmaestro kunnat höra honom i refränger på hitsinglar som ’Gungar fram’ och ’Lyckliga gatan’, båda med Näääk & Nimo.
Det var inte förrän 2014 som Kaliffa släppte något officiellt solomaterial med den ljuvliga singeln Det strålar så om dig.
Kaliffa släppte sin andra singel ’Spontanitet’som blev en sommarhit förra året,förra veckan släppte han en ny smash med SysterSol som heter ”Kontakt” som kommer bli en ny sommarhit detta år!

Linda Pira:

Om man slår ihop alla superlativ som östs över Linda Pira till en hög så når vi med lätthet toppen av Mount Everest. Med The Salazar Brothers och Redline i ryggen tar hon den svenska hiphopen till nya jaktmarker, där hon fäller allt vilt med sina rim. Hennes debut-EP Matriarken (2013) hyllades av en enig kritikerkår och hon kammade hem tre Grammis-nomineringar på 2014 års gala – för Årets nykomling, Årets artist och Årets Hiphop/soul. Sedan dess har segertåget bara fortsatt. Om inte Grammis-nomineringarna sa nog, så gjorde 2015 års P3 Guld-gala sannerligen det. Med sin ”Knäpper mina fingrar (remix)” tog Linda Pira hem Årets Låt – och även den ärofyllda titeln som Årets hiphop/soul

Labyrint:

Sveriges populäraste hiphopgrupp Labyrint följer upp succédebuten ”Labababa…” med sin andra fullängdare ”Garalaowit” Med en klockren känsla för refränger och texter som alltid känns relevanta visar Labyrint ännu en gång varför de lyckats bygga en sån stabil fan-base som två och ett halvt år efter senaste albumet fortfarande placerar dem bland Spotifys mest spelade artister.

Sedan den uppmärksammade debutplattan har kvartetten släppt singlar och EPs och turnerat konstant, lyckats vinna P3 Guld och levererat platina singeln ”Fakkin Fin”. Akis sololåt, monsterhitten ”När solen går ner” har sålt femdubbel platina och var en av de absolut största låtarna alla kategorier under 2013. Labyrint är inte längre bara ”ortens favoriter” utan en extremt populär grupp som talar för ett segment av Sverige som sällan får komma till tals.

Dani M :

Dani M släppte på juldagen 2014 debutalbumet Min Grind och sedan dess har han turnerat frekvent i Sverige, uppträtt på Kingsizegalan samt utomlands och spenderat tid i studion. När det nu är dags att släppa ny musik var Dani M valt att göra det via Redline Independent, en ny skivbolagsetikett som startades av bröderna Salazar under våren. Dani släppte inofficiella EM-låten nya Sverige som tog U21 laget hela vägen till guldet i somras.

Som ett av hetaste namnen i branschen med över 60 miljoner streams på Spotify och platinalåtarna ”Naiv” & ”Allting jag har” är han nu redo för en ny EP. ”Regissören” som släpptes i November 2015 med en singel & video som heter Breaking Bad. ”Regissören” har ett blandat sound och som vanligt när det gäller Dani M men är grunden Hiphop & Reggae. Ep’n har redan blivit en succe med över 2 miljoner streams på spotify under kort tid.

Denz:

Den 22-åriga rapparen från Västerort i Stockholm, har på kort tid gjort sig känd inom svensk hiphop. Han debuterade på Pato Poohs remix av låten ”Västeraq” och släppte kort därefter ”Jetski”. Tidigt lockade han tusentals lyssnare på både Soundcloud och YouTube.

Låten som verkligen satte Denz på kartan var ”Måste” som idag har nått över 650.000 visningar på YouTube.

Plats: Trädgårn
Tid: 23-05
Ålder: 18+
Datum: Skärtorsdagen 24 Mars
Förköpsbiljett 235kr.
Förköp: Tickster

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige