Dani M, Petrus & Reyn Live på Trädgår’n

Biljetter släpps 19 augusti

Nattklubb - 1 oktober 2022

Dani M, Petrus & Reyn Live på Trädgår’n

Dani M, Petrus & Reyn intar Trädgår’n för en exklusive spelning lördagen den 1 oktober!

Dani M:
Den Uppsalafödda Daniel Montserrat, som går under artistnamnet ​Dani M​, har länge varit en av landets mest intressanta och streamade artister.
Debut-ep:n ​En sån som mej​, vilken innefattade succésinglar som titelspåret ”En sån som mej” och ”Motstånd”, blev startskottet för Dani M som nu är en av Hiphopsveriges självklaraste röster.
Med över 300 miljoner streams på Spotify har han haft hitlåtar som “Naiv”, “Nån annan” och “F.A.M.E (LeyLey)”.

Petrus:
24-årige Petrus från Göteborg är en artist med en vass penna och ett unikt uttryck. Den sortens textförfattare som man sällan hör, vars sätt att hantera orden kan ge gåshud och väcka känslor. Petrus började sin musikaliska bana som hiphopartist men har på senare tid förflyttat sig till ett musikaliskt landskap där sång, melodier och liveinstrument fått ta mer plats.
Petrus bakgrund som rappare ger fortfarande ett tydligt genomslag i hans musik, texterna är väldigt centrala och hans lyrik innehåller en svärta som är ovanlig i modern svensk pop men som känns igen desto mer från hiphopen.
Petrus sjunger ofta om kärlek men också om livets motgångar, om missbruk och trassliga familjerelationer, om ångest och sömnlösa nätter, brist på pengar och döda vänner. Han blottar sina svagheter och lyfter fram de mörka sidorna av livet men han gör det utan bitterhet. I hans låtar finns en hoppfullhet och en känsla av att det bara kan bli bättre och det är tydligt att låtskrivande är en livsviktig terapi för honom.

Reyn:

När Reyn var femton år så hade han precis hoppat av gymnasiet och fann sig själv ståendes vid ett vägskäl. Reyn kunde enkelt valt samma väg som sin bror och pappa – men han visste precis hur och var den vägen skulle sluta. Ödet ledde honom istället till producenten Picasso on the beats studio i Årsta, och plötsligt blev allt självklart. Reyns val blev musiken.
Efter sex års arbete i skymundan från strålkastarljuset, så hade Reyn experimenterat klart med olika sounds, texter och stilar, när han för första gången intog scenen under början av 2019. Han hade äntligen lyckats skapa sin egna, unika vibe – influerad av både rock, rap och pop – och insåg att han var redo att ställa sig framför en publik.

Tid: 23-03
Plats: Trädgår’n Göteborg
Ålder: 18+
Biljetter: ticketmaster.se

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige