DE VET DU

Nattklubb - 3 juli 2015

DE VET DU

Fredagen den 3 juli presenterar Your Thing & The Garden stolt DE VET DU Live på scen!

The Garden bjuder in er till stans härligaste uteservering där vi under sommaren har flyttat ut nattklubben från insidan till utsidan med dans under stjärnorna ända in i småtimmarna.

De Vet Du är bandet som sålt ut klubb efter klubb när de turnerat landet runt och som länge varit en av landets mest bokade akter. I vår är de aktuella med en vårturné på 10 utvalda klubbar.

Sedan De Vet Du släppte sin första musikvideo hösten 2011 har framgången varit ett faktum. De har bland annat hunnit sälja guld med skivan Radiomusik, fått en stökig partyhit med sin version av reklamen ”Pantamera”, haft en egen tv-serie på Kanal 5 och gjort närmre 200 spelningar runt om i Sverige.

De Vet Dus egen YouTube-kanal har över 20 miljoner visningar och mer än 100 000 prenumeranter. Inte nog med det, på 2014 års YouTube-gala kammade de hem titeln ”Årets musik-kanal”. Hösten 2014 släpptes singeln ”Swag i Skogen” där humorfiguren/sociala medier kändisen Alejandro Fuentes-Bergström medverkar. Videon har i dagsläget över 1 miljon visningar.

Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Vad som började som en rolig grej har lett till miljontals visningar på deras YouTube-kanal. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik- humor- freakshow i festmiljö utan en lugn stund.

De Vet Du – Fucka Ur

De Vet Du – Shit Va Pin

De Vet Du – Klä Av Dig Naken

♦♦ FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ fram till 23:30 SMSA FREDAG följt av FÖR/EFTERNAMN PLUS ANTAL TILL 72323 T.e.x (FREDAG Johan Karlsson +2) eller skriv på WALLEN! (OBS inga extra kostnader för SMSet) ♦♦

Datum: Fredag 3 Juli
Tid: 22-03
Plats: Trädgårn
Ålder: 18år

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige