DON PALM

Nattklubb - 28 november 2015

DON PALM

Lördagen den 28 november presenterar vi stolt dj-duon DON PALM på Trädgårn Saturdays.

Don Palm har spelat på de flesta ställena i Sverige och runt om i världen och lämnar aldrig en klubb oberörd. Deras energi och kärlek för musiken gör att de levererar gång på gång ett dj-sett i världsklass!

Deras nya låt ”Lift” har spelats av bland annat artister som Steve Angello | David Guetta | Tiesto | Nicky Romero och många fler.

Mer info:
https://www.facebook.com/DonPalmOfficial

Deniz Koyu & Don Palm – Lift (Original Mix)

HYLLAN: ( en trappa upp ) Christoffer Hernandez står för musiken i vår galna partybar. En blandning utav alla favorithits vi kan utantill och att kroppen därefter garanterat visar sina bästa danssteg. Upplev allsång, isfacklor och en riktigt härlig partystämning

Trädgårn Saturdays är ett koncept där vi utnyttjar Trädgårns lokal till fullo, för att kunna ge er den absolut perfekta utekvällen. Varje lördag ska inte vara sig lik den innan men vårt mål är desamma, att ni ska kunna vandra hem med ett leende och besöka oss nästa lördag igen.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för att ta del av mer information angående kommande event, vimmelbilder med mera
https://www.facebook.com/tradgarnnattklubb

Plats: Trädgårn Göteborg
Datum: Lördag 28 november
Tid : 23-05

FÖR GÄSTLISTA & FRI ENTRÉ fram till 00:00 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige