ENTER AT TRÄDGÅRN – IMSO ON TOUR

Nattklubb - 6 augusti 2016

ENTER AT TRÄDGÅRN – IMSO ON TOUR

100 FÖRSTA TJEJERNA FÅR VÄLJA GRATIS PARTYPLAGG!

ENTER at Trädgårn presenterar stolt IMSO on TOUR lördag den 5 augusti.

IMSO är den högt aktuella onlinemodebutiken som sammarbetar med kända designers och har ett stort utbud utav de senaste kläderna på marknaden.

*** De 100 första tjejerna får välja ett gratis plagg från IMSO´s kollektioner samt får en härlig goodiebag ***

IMSO kommer bygga upp en 8 meter lång garderob med de senaste plaggen på marknaden där de 100 första tjejerna på plats får välja ett gratis klädesplagg från deras kollektioner. Ni får också en fullproppad goodiebag. Som om detta inte vore nog får alla gäster en chans att vinna fina priser under kvällens gång, tävlingarna finner ni på plats under kvällen.

Tjejer var på plats från 23:00 så ni blir en av de 100 första!

ENTER På Trädgår´n kommer att kunna mäta sig med internationella storklubbar världen över och erbjuda något mer i form av ljus, ljud, stämning och artisteri. Med ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show kommer ENTER vara den självklara mötesplatsen för er som är sugen på något extra varje lördag.

FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ fram till 00:00 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Plats: Trädgårn Göteborg
Datum: Lördag 6 augusti
Tid: 23-04
Entrè: 150kr ink gadd

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige