ÅBRO Electrify – Basshunter (Live)

Skaparen bakom Boten Anna kommer till Trädgår'n och förgyller kvällen med grym dansmusik! Missa inte detta!

Nattklubb - 29 april 2017

ÅBRO Electrify – Basshunter (Live)

Lördagen den 29 april presenterar ENTER stolt legenden BASSHUNTER (Live) på scen!

**** FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ (120kr) fram till 23:45 SMSa GÄSTLISTA följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet) ****

Åbro Electrify kommer att erbjuda det allra fetaste inom ljud och ljus samt artisteri. Fokus kommer ligga på de största och bästa artisterna inom EDM-genren i världen och kommer vara ett återkommande koncept på Trädgårn under 2017. Tillsammans med vår huvudleverantör ÅBRO kommer det konceptuella temat vara i yttersta framkant, allt för att ge publiken det vassaste ljudet, ljudet och artisteriet i Göteborg.

BASSHUNTER

Med över 4 miljoner sålda skivor, 3 miljoner fans på Facebook och över 700 miljoner videovisningar på Youtube är Basshunter en av världens mest omtalade, spännande och mest efterfrågade kommersiella dansartister.

2006 fick Jonas Altberg under sitt alias Basshunter ett skivkontrakt med Warner Music och hans första singel ”Boten Anna” blev en omedelbar hit. Låten var en enorm listsuccé och nådde 1:a plats i 8 europeiska länder och gjorde honom till den snabbast säljande artisten i Sverige sedan Abba. Med framgångarna på hemmaplan i ryggen omarbetade Basshunter ”Boten Anna” och spelade in låten på engelska. Resultatet, ”Now You’re Gone”, släpptes i Storbritannien 2008 och klättrade snabbt upp till 1:a platsen på landets listor där den stannade i 5 veckor. Låten kom att bli den mest sålda danssingeln under 2008, har sålt över 400 000 exemplar i Storbritannien och nått guldstatus. Basshunter debutalbum ”Now You’re Gone” släpptes under sommaren 2008 och även detta nådde 1:a platsen på listorna och förärades med platinastatus.

INFO:
Tid: 23:00-04:00
Plats: Trädgår’n
Datum: Lördag: 29 April

Varmt välkomna!

Basshunter – All I Ever Wanted (OFFICIAL VIDEO) (Ultra Music)

Basshunter – Boten Anna (Original Version)

Basshunter : Now You’re Gone

Basshunter – Dota

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige