ENTER – Benjamin Ingrosso

Missa inte denna storslagna kväll när bröderna Ingrosso intar Trädgår'ns scen!

Nattklubb - 13 april 2019

ENTER – Benjamin Ingrosso

ENTER & Trädgår’n presenterar stolt popsensationen BENJAMIN INGROSSO (Live) och OLIVER INGROSSO bakom spelarna.

INGA FÖRKÖPSBILJETTER DENNA KVÄLL!

En förstaplats i Melodifestivalen, listtoppande debutalbum, utsåld turnéfinal på hemmaplan och flera nomineringar i både P3 Guld och Grammis. Benjamin Ingrosso har redan ett imponerande CV och på bara ett år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister. Efter att tagit Sverige till Eurovision och vunnit en Rockbjörn för Årets Manliga Artist släppte han sitt debutalbum ’IDENTIFICATION’ under hösten. Jan Gradvall hyllade debuten med orden ”Vid sidan av debutalbumen med Avicii och Zara Larsson är Identification 2010-talet bästa svenska popalbumsdebut.” Albumet placerade sig i toppen av albumlistan och har idag sålt guld.

Direkt efter släppet av debutalbumet åkte Benjamin ut på en omfattande Sverigeturné tillsammans med Felix Sandman. Från första stoppet hyllades turnén av både fans och media. Aftonbladet benämnde turnén som ”genomgående underhållande och ursnygg” och DN skrev att turnéfinalen på ett utsålt Cirkus i Stockholm var ”den kanske största händelsen i genren i år”.

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÉ fram till 23.45 (120 kr) sms:a GÄSTLISTA följt av FÖR- & EFTERNAMN + ANTAL TILL 72323. Exempel: ”GÄSTLISTA Johan Karlsson +4” alternativt skriv på Facebook WALLEN! (OBS: inga extra kostnader för sms:et. Det skickas inget svar på ditt sms, du står med på listan när du har skickat sms:et. Uppvisa sms:et i entrén).

BORDSBOKNING: nattklubb@tradgarn.se

INFO:
Plats: Trädgår’n
Tid: 23-04
Ålder: 18+
Entré: Innan 23:45 120 kr efter 23:45 180 kr

Välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige