ENTER – Broiler

Nattklubb - 2 april 2016

ENTER – Broiler

Tack för en magisk premiär tillsammans med BLASTERJAXX!

Lördagen den 2 april presenterar ENTER stolt den norska dj-duon BROILER!

**** FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet) ****

**** Garantera din plats köp VIP-biljett på Biljettforum: http://burl.nu/nr42nr (VIP-Biljetterna har egen entre, egen bar samt tillgång till balkongen.) *****

**** Bordsbokning: emanuele@tradgarn.se

ENTER På Trädgår´n kommer att kunna mäta sig med internationella storklubbar världen över och erbjuda något mer i form av ljus, ljud, stämning och artisteri. Med ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show kommer ENTER vara den självklara mötesplatsen för er som är sugen på något extra varje lördag.

BROILER:
Den norska DJ- och elektroduon Broiler har över 100 miljoner streams på Spotify och har sålt otroliga 15 x Platina de senaste två åren. Bakom denna massiva succé står Mikkel Christiansen och Simen Auke vars debutalbum heter “The Beginning”.

År 2014 släpptes först singel ”Rays of light” som skapades genom ett samarbete med den norska producenten Will IDAP (Nico & Vinz, Jessie J) i Las Vegas i februari. Den senaste singeln ”Wild Eyes” som kom ut i november fullkomligt exploderade på norska Spotify och intog en första plast på två(!) veckor.

Plats: ENTER – Trädgår’n
Datum: Lördag 2 april
Tid: 23-05
Entré: gästlista/reducerad fram till 23:45: 180kr därefter 200kr
VIP-Biljett: 260kr
Ålder: rek 20, förköp 18+

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige