ENTER – De Vet Du

Missa inte De Vet Du live på scen denna kväll!

Nattklubb - 17 mars 2018

ENTER – De Vet Du

Lördagen den 17 Mars presenterar ENTER stolt DE VET DU (Live) på scen!

DE VET DU
De Vet Du är bandet som sålt ut klubb efter klubb när de turnerat landet runt och som länge varit en av landets mest bokade akter!

Sedan De Vet Du släppte sin första musikvideo hösten 2011 har framgången varit ett faktum. De har bland annat hunnit sälja guld med skivan Radiomusik, fått en stökig partyhit med sin version av reklamen ”Pantamera”, haft en egen tv-serie på Kanal 5 och gjort närmare 200 spelningar runt om i Sverige.

De Vet Dus egen YouTube-kanal har över 20 miljoner visningar och mer än 100 000 prenumeranter. Inte nog med det, på 2014 års YouTube-gala kammade de hem titeln ”Årets musik-kanal”. Hösten 2014 släpptes singeln ”Swag i Skogen” där humorfiguren/sociala medier kändisen Alejandro Fuentes-Bergström medverkar. Videon har i dagsläget över 1 miljon visningar.

Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. Med skämtsamma videos bjuder de på humor och musik och driver med allt från tuffa badboys till pinsamma ögonblick i vardagen. Vad som började som en rolig grej har lett till miljontals visningar på deras YouTube-kanal. Liveshowerna bjuder, precis som deras YouTube-klipp, på en unik musik- humor- freakshow i festmiljö utan en lugn stund.

Bordsbokning: nattklubb@tradgarn.se

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ (120kr) fram till 23:45 SMSa GÄSTLISTA följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet) ****

INFO:
Plats: ENTER – Trädgår’n
Datum: Lördag 17 Mars
Tid: 23-04
Entré: gästlista/reducerad fram till 23:45: 120kr därefter 180kr

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige