ENTER – Göteborgs Största Halloweenfest

Nattklubb - 29 oktober 2016

ENTER – Göteborgs Största Halloweenfest

 

Den sista lördagen i oktober händer något mystiskt, skrämmande och läskigt i Göteborg…

Det är nämligen Halloween som tar över Trädgårns lokaler och ingen vet hur detta kommer sluta.
En utsmyckad lokal med diverse effekter som får dina mardrömmar att blekna. En helt ny personal är på plats och vi lovar att du inte har sett eller velat se något liknande innan.

Detta anordnas med största möjliga inlevelse från oss så att ni gäster ska få den maximala Halloweenupplevelsen denna helg. Denna kväll har vi öppnat upp Trädgårns hela lokal till er och vi utmanar er att besöka oss frågan är om ni vågar stanna till stängning…

Vi ger er Göteborgs största Halloweenfest, rysligt välkomna till Halloween på Trädgårn!

Lördag kan vi stolt presentera Alexander Hasselström och Christoffer Hernandez. Tillsammans kommer de bjuda på en show där de blandar sina unika stilar och musiken kommer få hela dansgolvet att lyfta!

Hyllan en trappa upp tar semester och denna helg kommer hans kusin skräckhyllan på besök. Skräckhyllan är en lite ondare lite läskigare version av hyllan, men delar desamma intressen när det gäller Partyhits från förr och nu och en stämning där alla ler även om skräcken finns precis bakom ens rygg.

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRE fram till 23:45 (100kr ink gadd) SMSa GÄSTLISTA följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

300 förköpsbiljetter med egen entre hittar ni HÄR!

Plats: Trädgårn
Datum: Lördag 29 Oktober
Tid: 23-05
Entré: 180kr (ink gadd)

OBS ÖPPET TILL 05!

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige