ENTER – Inte Helt Hundra

ENTER har ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show. ENTER kommer vara den självklara mötesplatsen för er som är sugna på det lilla extra varje lördag.

Nattklubb - 2 juli 2016

ENTER – Inte Helt Hundra

LÖRDAGEN DEN 2 JULI PRESENTERAR ENTER STOLT INTE HELT HUNDRA (LIVE) PÅ SCEN!

Inte Helt Hundra är Humor-trion och Youtube profilerna som just nu gör succé på Youtube och sociala medier med deras humoristiska sketcher samt musikvideos. Inte Helt Hundra gjorde genombrottet när dom knockade Sverige med deras egna version av Samir & Viktors Melodifestivalen bidrag Groupie som blev ”#Snoopie” och har fått hela media Sverige att skratta med närmare en miljon visningar. Kort efter succén släppte bandet sin första egna HIT – ”Vi får aldrig ligga” som har sålt guld!

Oktober 2015 släppte gruppen ”CarpeYolo” som fick varenda arbetsplats att dansa in helgen! I maj 2016 släpptes nya singeln – ”Allting För en Lajk” och lanserade precis den helt utflippade låten !Tuttar & McNuggets”.

FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ fram till 00 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet).

Länk för evenemanget på Facebook: ENTER FACEBOOK

SNABBINFO:
Plats: Trädgår’n Göteborg
Datum: Lördag 2 juli
Tid: 23-04

Spana in bandets videos på länkarna nedan:
Inte Helt Hundra – Vi Får Aldrig Ligga
Inte Helt Hundra – Tuttar & McNuggets
Inte Helt Hundra – CARPE YOLO

Varmt Välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige