ENTER – Madi Banja

Blir ett riktigt bra drag, missa inte!

Nattklubb - 24 mars 2018

ENTER – Madi Banja

Lördagen den 24 mars presenterar ENTER & TRÄDGÅR’N stolt MADI BANJA (Live) på Trädgår’n!

MADI BANJA
Madi Banja har tagit sig från Gambia till Sverige, vidare till Kalifornien och Schweiz och tillbaka till Sverige igen. Den geografiska vägen må ha varit lång, men den musikaliska är lika direkt som självklar.

Efter att ha gästat Lorentz Skandinavienturné hela hösten är det dags för Madi Banja att släppa nya singeln ”Ljuset i tunneln” feat. Lorentz. Låten är producerad av grammisvinnaren och vapendragaren Vittorio Grasso (Lorentz, Madi Banja mfl). Den är post-mixad och mastrad av Joe LaPorta (21 Savage, Young Thug mfl).

I somras släpptes dubbelsingeln ”La Dolce Vita” och ”Pa Dibba” via Sony Music som spelats varmt på P3. Efter att 2015 debuterat med omtalade EP:n ”Det var inte med meningen” nominerades Madi för två nomineringar till P3 Guld (Nykomling och Hip hop/soul) och en Grammisnominering till Årets Hip hop/soul. 2016 spelade han på P3 Guld, turnerade Sverige runt och var med på alla årslistor. Samma år sålde han även guld med låtarna “Inga problem” och ”Du och jag”.

”Ljuset i tunneln” släpptes den 5 januari 2018.

**** FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ (100kr) fram till 23:45 SMSa GÄSTLISTA följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) eller skriv på vår FB-vägg (OBS inga extra kostnader för SMSet) ****

INFO:
Plats: Trädgår’n
Tid: 23-03
Datum: Lördag 24 Mars
Entre: 200kr (med gästlista fram till 23:45 100kr)

Välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige