ENTER – NÄÄÄK & NIMO – Lör 17 Feb

Vi välkomnar dessa hip-hopgiganter till Trädgår'ns scen!

Nattklubb - 17 februari 2018

ENTER – NÄÄÄK & NIMO – Lör 17 Feb

Lördagen den 17 Februari presenterar ENTER & TRÄDGÅR’N stolt NÄÄÄK & NIMO (LIVE) på scen.

Näääk & Nimo behöver ingen närmare presentation för den som har den minsta koll på svensk hiphop. Med ett konstant flöde av album, EP:s, och singlar har dom befäst platsen som två av de största namnen på den svenska hiphopscenen.

”Lyckliga gatan”, ”Blåser min rök”, ”Jetlag”, ”Gungar fram”, ”Mina gangsters”, ”Den går bam!”, ”S.H.U.N.O” och nu senast ”Går på moln”. Listan över bangers från dessa herrar kan göras hur lång som helst. Lägger vi dessutom till alla samarbeten, features, och gästinhopp så råder det ingen tvekan om att Näääk & Nimo hör till det absoluta toppskiktet av dagens hiphopscen.

2016 såg vi återigen Näääk som programledare för säsong två av TV4s feelgood-musikserie ”Lyckliga Gatan” där svenska rappare möter folkkära artister för musikaliska samarbeten som går förbi både genre och ålder.

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ (75kr) fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

VIP/Bordsbokning: nattklubb@tradgarn.se

INFO:
Tid: 23-03
Plats: Trädgår’n
Pris: 150kr (75kr med gästlista fram till 23:45)

Vi är en kontantfri verksamhet!

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige