ENTER – Näääk & Nimo

Näääk & Nimo behöver ingen närmare presentation för den som har den minsta koll på svensk hiphop. Med ett konstant flöde av album, EP:s, och singlar har dom befäst platsen som två av de största namnen

Nattklubb - 23 juli 2016

ENTER – Näääk & Nimo

LÖRDAGEN DEN 23 JULI PRESENTERAR ENTER STOLT NÄÄÄK & NIMO (LIVE) PÅ SCEN!

Näääk & Nimo behöver ingen närmare presentation för den som har den minsta koll på svensk hiphop. Med ett konstant flöde av album, EP:s, och singlar har dom befäst platsen som två av de största namnen på den svenska hiphopscenen.

Lyckliga gatan, Blåser min rök, Jetlag, Gungar fram, Mina gangsters, Den går bam, S.H.U.N.O och nu senast Går på moln. Listan över bangers från dessa herrar kan göras hur lång som helst. Lägger vi dessutom till alla samarbeten, features, och gästinhopp och så råder det ingen tvekan om att Näääk & Nimo hör till det absoluta toppskiktet av dagens hiphopscen.

Näääk & Nimo jobbar för närvarande för fullt på sitt kommande gemensamma album och våren 2016 ser du återigen Näääk som programledare för säsong två av TV4s feelgood-musikserie ”Lyckliga Gatan”.

FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen på FaceBook (OBS inga extra kostnader för SMSet).

Länk till evenemanget: Trädgår’n Facebook

SNABBINFO:
Plats: Trädgår’n Göteborg
Datum: Lördag 23 juli
Tid: 23-04
Entré: 160kr

Varmt Välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige