ENTER – Rebecca & Fiona – Lördag 4 November

Nattklubb - 4 november 2017

ENTER – Rebecca & Fiona – Lördag 4 November

♦♦ FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRE fram till 00 (140kr) SMSA GÄSTLISTA följt av FÖR/EFTERNAMN PLUS ANTAL TILL 72323 T.e.x (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) eller skriv på WALLEN! (OBS inga extra kostnader för SMSet) ♦♦

ENTER på TRÄDGÅRN presenterar en av världens kändaste kvinnliga DJ-duos REBECCA & FIONA.

2016 har Rebecca & Fiona erövrat scener landet över. Succén har varit ett faktum och med nya singeln Drugstore Lovin’, kommande singeln Shotgun och en EP som ser dagens ljus om några månader, ger sig duon ut på ytterligare ett segertåg under hösten 2016.

Rebecca & Fiona lade grunden till sin karriär på EDM-scenen år 2010 med sin första singel ”Luminary Ones”. Sedan dess har succéduon turnerat världen över och spelat på festivaler som Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland och Tomorrowland –sida vid sida med några av de mest respekterade namnen inom dansmusik, Tiesto, Kaskade, Steve Angello och Axwell.

Under förra året signade Rebecca & Fiona en major-deal för USA och nu görs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna. Med singlar som Sayonara och nyss släppta Drugstore Lovin’ har duon tagit ett kliv från den elektroniska dansmusiken och in i popmusikens universum, något som även manifesterats tydligt på Rebecca & Fionas framträdanden.

Rebecca & Fiona – Sayonara

Rebecca & Fiona – Bullets

Rebecca & Fiona – Jane Doe

Rebecca & Fiona – Drugstore Lovin

När: Lördag 7 Januari
Ålder: 18+
Plats: Trädgårn Göteborg
Tid: 23:00 – 04:00
Reducerad entre: 140:- Dörren: 180kr

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige